0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (251 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 14 aylık 4 aydır hiç kilo almadı ve kan değerleri düştü çok iştahlı olan bebek 10 buçuk kiloda kaldı 6 diş çıkardı şuan çıkaracağı kabaran bir dişi de yok ama hala iştahsiz resmen yaşayacak kadar yiyor o da zorla ne yapabilirim nasıl aşabilirim doktorlara soruyorum önemsemiyorlar 

5 Cevaplar

0 oy
(156 puan) tarafından
Benim oğlum da 14 aylık dediğin gibi 5 aydır filan ayni kiloda yemei azaldı dis çıkardı bu süreçte yuruyoda hiç durmuyor yerinde.gecici bir surectir diye umuyorum.bu arada zayıflamamwsina da ayriyeten seviniyorum 
(251 puan) tarafından
Evet o daha da üzücü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim oğlumda öyleydi doktor you plus kira verdi her sabah bir ölçek aç karnına içirip öyle kahvaltı yaptırıyordum iştahı açıldı öyle doktoruna bir danış 
(251 puan) tarafından
Tamam canim sağ ol
tarafından
You plus kids yazacaktım canım ya klavye şey etmiş rica ederim
(2,614 puan) tarafından
You plus kids dışında başka bir şey veriyor musun idilt d vit. Ya da demir damlası gibi
0 oy
(4,272 puan) tarafından
Benim kızımda öyle 20 aylık ne kahvaltısı var ne doğru düzgün yemesi , arada canı isterse akşam yemeğini güzel yer o kadar, geçen doktorun biri yazmıştı sizin yemek yeme beklentiniz çocuklarda çok yüksek diyor, bir kase yemek ölçüsü onun için 4 5 kaşıktır diyor, bilmiyorum yine de güzel yiyen çocuk illa ki vardır 
(251 puan) tarafından
Doktorlara kalsa bana da 4 kaşık diyor
0 oy
(227 puan) tarafından
Oturtup ağlamışliğim var oğlum 15 aylık olacak ve 9 kilo  günde iki öğün yiyor oda birkaç kaşık yatırıp ağzına zorla veriyorum ne yapacağımı bilmiyorum artık bağışıklı çok düşük aşırı iştahsız 
(251 puan) tarafından
Evet benim de kan ilacı kullanıyoruz artık
0 oy
(9,617 puan) tarafından
Bizimki de öyle yaşayacak kadar yemeye çalışıyor gerisi süt 
(4,272 puan) tarafından
Ne kadarlıktı sizinki, normal süt mü içiyor
(9,617 puan) tarafından
14 15 aylık normal süt içiyor evet
(4,272 puan) tarafından
20 aylık benimki de öyle

İlgili sorular