0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Kizlar ben ne yapacagimi bilmyorum gorumcem burda 1 ay kalacak ogluyla benimki ayni yasta aralarnda 2 ay var benim oglum normalde cocuklarla oynar ama kendinden buyuk onunla karsilikli konusan cocuklari sevyor gorumcemin oglu da tek oynuyor oyuncaklari toplyor vermyor henuz konusamyor. benimkide sinirlenyor firlatyor oyuncaklari kavga edyorlar cok arada kalyorum biri birine zarar verecek diyorum en cokta benimki zarar verrii ne yapmam lazim guzellikle anlatyorum olmyor kiziyorum anlamyor cok istyorum beraber otursunlar oynasunlar benimki hep yanliz zaten cok iyi gelecek onda boyle yapincada herkesin gozunde hircin simarik bi cocuk.gibi gornyor bna akil verin

4 Cevaplar

+1 oy
(3,010 puan) tarafından
Belki anlasamiyorlardir olabilir ikisinin oyun alanına müdahale edilmese daha iyi olur çocuğun oyuncakları vs yerine kendi oyuncakları ile oynasın herkes 
(176 puan) tarafından
Canm bizim evde misafir mudahale etmek yerine aralarnda otryoruz heran biri birine bisi firlatamlyor cunku
-Reklam-
0 oy
(3,816 puan) tarafından
Beraber oturup oynasanız yavaş yavaş paylaşım yaparak belki alışırlar birbirlerine 
0 oy
(5,274 puan) tarafından
Vermeyeni zorlamayarak, diğerini de biraz oynasın verecekmiş deyin başka oyunlar oynatın. Bi ay da az değilmiş. Bilemedim ben de. 
0 oy
(2,405 puan) tarafından
İlk dakikadan zehir olur size. 1 ay çekilmez. Geçmiş olsun. Benim kızım 5 yaşına girecek Ekim'de. Abimin oğlu ile anlaşamıyorlar. Benimki oynamak istiyor abimin oğluda 3 yaşına girdi. O da oynamıyor sürekli ağlayan mızmızlanan paylaşmayı bilmeyen bir çocuk. Ee annesi ondan çocuk. Kalkıp kızımla kavga ediyor. Oğluma karışma oynama etme elleme diye. Çocuğu herşeye ağlıyor. Oynamasını bilmiyor çünkü tek çocuk olduğu için. Sen düşün gerisini..  her buluşmada mutlaka sorun çıkıyor. Karışmasa çocuklar kendi aralarında hallederde işte. Yengemde çocuk sağolsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 142 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 919 göst.