0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (257 puan) tarafından
Kızlar emzirirken nasıl kilo verdiniz bebeğim şu an 4 aylık 48 kg ile hamile kaldım nerdeyse 80 kg ile doğuma girdim. Şu an 65 kiloyum. Sezeryan olduğum için göbek daha duruyor malesef. Zayıflama çayı kullansam mı acaba kullanan oldu mu ? Önerileriniz nedir ? Kilo artık rahatsız etmeye başladı merdiven çıkarken bile yoruluyorum. Boğuluyorum sanki 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zayiflama cyj kullanamazsın bebeğin. Kucuk
(257 puan) tarafından
Bu herbılaf tarzı vs güya doğal içerikler diyorlar ama inanırsan :)) bir de kahve tarzı varmış
(608 puan) tarafından
Herbılaf dedigin önce verdiriyor sonra iki katı aldırıyor bende emziriyorum bebegim iki aylık bol bol su içiyorum ekmek yemiyorum 80 kiloyla doguma girdim 68 ile hamile kalmıştım zaten 69 kiloyum şuan verebildigim kadar vermek istiyorum umarım 58 e falan düşsem keşke benim göbegim falan kalmadı sezeryan oldum ama arkam var
(257 puan) tarafından
Benim de göbek kaldı pantalonlar basenden çıkmaya başladı ama o göbekten düğme bir türlü kapanmıyor. Umarım doğum öncesi kilolar sadece hayalde kalmaz :))
(608 puan) tarafından
Ay benim ikinci çocuk canım ilkinde 56 ile hamile kaldım ben 60 ı hiç görmediydim 70 le doguma girdim çok şiştiydim vere vere 1 kilo verip 69 da kaldıydım arada 3 yıl geçti hamile kaldım 69 la şimdi yine 69 umarım artık düşerim eski kiloma tugbakorse var instagramda ordan korse aldım termal terleten korselerden bi bak şstersen
(257 puan) tarafından
Aaa çok mantıklı bak bakayım ben korseye çok iyi fkir verdin canım valla çok sağol :))))
-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Altıncı aya kadar kendıne zaman ver sonrasında planlama yap derim canım zaten 48 kg isen muhtemelen bur sure sonra o kg lere dönersin 
(257 puan) tarafından
Hiç umudum yok 65 te takılı kaldım dört aydır be alıyorum ne veriyorum.ömrü hayatımda 55kg bile olmamıştım. Hamilelik gerçekten çok farklıymış :)))
(9,920 puan) tarafından
Takılı olması da iyi bişey dengesiz olsa sıkıntı verirsin sıkılma

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
0 oy
15 cevap 425 göst.
14 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Shrina_ (993 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.

Kategoriler

1,470,876 soru

24,091,426 cevap

331,766 kullanıcı

...