0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (179 puan) tarafından
6 buçuk aylıl hamileyim geçici dolgu yaptı 3 gün oluyor ama zonkluyor bildiğin dişim uyıtmuyor ne yapabilirim

6 Cevaplar

0 oy
(605 puan) tarafından
Bende dolgu yaptırdım zonklamasi bir hafta sürdü sonra rahatkladi sana ilaç falan verdimi 
(179 puan) tarafından
Hayır hiçbişey vermedi hamileyim diye geçici dolgu yaptı gönderdi
(605 puan) tarafından
Canm karanfil var ya yoksa al cigne biraz ağrıyan dışı uyusturuyo
-Reklam-
0 oy
(4,773 puan) tarafından
Canım bende 4 yildri bir diş var çekmede cekmiyorlar özele gidecem hiç uyutmuyor ağrıdan şimdide şişmiş kökü kalmış dişin tek hamileyken kırılmıştı 4 yıldır çekiyorum kelin ilacı olsa başına surermis 
0 oy
(171 puan) tarafından
Seninle aynı durum dayım dolgulu dişim ağrıyor ve ne ilaç nede başka bişey yapmıyor şuan bile ağrıdan uyandım Allah yardımcımız olsun olsun işallah
0 oy
(685 puan) tarafından
Cnm ağrı kesicinibic bide kolonya varsa pamuğa dök ağrıyan dişe baş az bsey dursun çıkar uyuşturuyor geçmiş olsun cnm
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Allah'ım yardım etsin çok iyi bilirim diş ağrısını çok çektim çok zonkluyosa apse yapmış olabilir

5 yaşındaki kızımın dişi apse yaptı sabahı sabah etti yavrum tuzlu su ile gargara yaptırdım biraz rahatlatti
0 oy
(3,704 puan) tarafından
Benim 1 tane dişim kanal tedavili diğerini yaptırmamıştım hamile iken aniden başladı ağrımaya doktor hamile iken antibiyotik yazmıştı bana antibiyotik içtim ve sabah akşam buz tutmuştum geçmişti şuanda sorun yok doktora danışıp ona göre ilaç yazar size de

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 60 göst.
+1 oy
3 cevap 83 göst.

Kategoriler

1,477,213 soru

24,180,271 cevap

336,292 kullanıcı

...