0 oy
764 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (721 puan) tarafından
Kızlar  oğlum 16 aylik banyo yaptirken altını açarken bazen poposi havalansin diye açık birakinca falan ayy pipisyle oynuyor sürekli. Hiç bırakmıyor çekiyor uzatıyor. Nasıl terk eder ki dikkati dağılsın diye nr yapıyorsam yok yani asla bırakmıyor. Çok kaka yaptiginda falan çok zor oluyor altını açması hop elini suruveriyor savaş çıkıyor sonra. Beze mi sahip çıkayım boklu eline mi?? Ne yapabilirim bunun için?

10 Cevaplar

+2 oy
(390 puan) tarafından
Komik değil bence ama tabi senin çocuğun. Unutur bence bi süre sonra bedenini tanıyordur.
(721 puan) tarafından
Bana komik geliyor baya gülüyorum. Bak bidaha güleyim hahahaha
(390 puan) tarafından
Gül tabi ki . Cocuk yaparken de Gülme yaptığını doğru sanar diye dedim canım.
(721 puan) tarafından
Yok kuzum ya o heryerimiz *** olmasın diye ter kan kıyamet... Bide korkuyorum alışkanlık olur bezi çıkarınca sürekli yapar diye...
(4,844 puan) tarafından
Unutur merak etme umursama öyle yaptığı zaman
-Reklam-
0 oy
(8,975 puan) tarafından
elini boklamasin da . ama pipiyi cekip

uzatiodu benimkide bir iki ay surdu 14 16 17 ay  civari. sonra brakti simdi elini uzatio oraya oipi dio ama dokunmuo
(721 puan) tarafından
Valla lap diye atı veriyor elini... İnşallah hemen geçer. Pis diyorum olmaz diyorum sakin diyorum ama nafil ee
(8,975 puan) tarafından
benimki lastik gibi cekip uzatiodu gibegine dogru. sunnetsiz cektikce uzuyor deri parcasi :)) acimiyor demekki:)
(721 puan) tarafından
Kahkaha attım geçen eşim diyor ki acımıyor mu acaba öyle çekince. Hayır yani ben ne bileyim dedim. Bizim ki bide içine doğru bastırıyor parmağıyla dedim çocuk kendini yalama etti :)))
0 oy
tarafından

Bu bence sadece erkek çocuklarında yok :D 11 aylık bezini değiştirirken resmen savaş arbede yaşıyoruz :D

(721 puan) tarafından
Dokunuyor mi kendine yoksa dehistirmeni mi istemiyor? Benim ki resmen koparcak kadar cekistiriyor. Hatta 1 2 kere böyle tahriş olmuştu. Bo.k olduğumuz da cabası.
tarafından
Sürekli totosuna ön tarafına ellemeye çalışıyor bazen o bezi yakalıyor boklu boklu savaş veriyoruz resmen :D
(721 puan) tarafından
Ahahaha aynı aynı yemin ederim aynı. Eskiden eline bişey verince duruyordu şimdi verdiğim seyide pipisine sürüyor
(12,028 puan) tarafından
Büyük kızım hiç yapmazdı ama küçüğü ne zaman bezi açsam direk elliyor orayı. Bezin üstünden de çekiştiriyor bir kere çıkarmış bezini çekiştire çekiştire baktım oraya dokunuyor. Daha 14 aylık sizin gibi arbede yaşıyorum hele kaka yapınca.
0 oy
tarafından
Tuvalet eğitimindeyiz 33 aylıkk başımız çok fena dertte habere eli orda habere oynuyor çıldırmamak elde degil
(721 puan) tarafından
Ayy inşallah okadar uzun sürmez. Şimdi bezi kapatınca en azından çekiyor. Ama alt değiştirirken bı anda oraya buraya hatta ağzına götürmeye çalışıyor. Bilmiyorum nasıl geçecek bu mikrop kapacak
0 oy
(513 puan) tarafından
Benim oğlum da 8 aylık şeyiyle oynuyor eline oyuncak fln verip unutturmaya çalışıyor sonra elini yıkıyorum bazen tepinirken bacağına pislik bulastiruyor altından 
(721 puan) tarafından
Önceden kandiriyordum artık kanmiyor ben hep eline temzi ıslak mendil veriyordum. Şimdi ne versem onuda pipisine sürüyor
0 oy
(619 puan) tarafından
Orasi gun icinde bezde durdukca ve havayla bulusunca istemsizce gidiyot elleri benim iki oglumda da etkili çözüm mutlaka altini acarken ellerine dikkatlerinu ceken birsey veririm ilk oglum anahatrlikla oynarken ben hemen altini degisirdim ikinci de islak mendil paketiyle oynuyor eger basta vermeyim once altini acayim elini ordan cekmiyor farkli geliyor tanimaya calisiyorlar kucugum henuz 1 yasinda 
(721 puan) tarafından
Eline ne verdiysem elindeni de orasına sürüyor yada bı eliyle onla oynarken diğer eli orda oluyor. Bı çözüm yok galiba ya
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Aynısını yapıyor halen 26 aylij
(721 puan) tarafından
Baya da büyükmüş bezi bıraktınız mi
(1,348 puan) tarafından
Hayır bezi biraktiracam çok inatçı ha başlayacam ddim bayram girdi araya yine başlayacam ddim ailecek grip olduk oğlum halen boğazı dolu, bide alıştırma kulodu alacam, sadece klozet adaptöru aldım onla alışsın dıe. Bi doktor dan özlemiştim Osman gonual miydi hatırlamıyorum ama erkek bebeklerin cinsel organlariyla oynamasının normal olduğunu anlatıyordu
(721 puan) tarafından
Allah kolaylık versin. Evet herkeste olduğuna göre normal bı durum. Takmam artik.
(1,348 puan) tarafından
Takma şimdi oynuyor ama eskisi gibi değil fark ettim yapma dedikçe daha da yapıyor
(721 puan) tarafından
Evet bizim ki daha küçük yapma hayır falam pek anlamıyor. Yapma deyince gülerek daha çok çekip uzatıyor. :))
0 oy
(332 puan) tarafından
Kaka yaptığı zaman totosunu yıka canım hem yaz geldi hem de daha rahat edersin bence tabiki de öneri sen bilirsin :) erkek çocukları zulüm o yönden 
(721 puan) tarafından
Evet yıkamak çok iyi olurda 1 aydır banyo sorunu yaşıyoruz girince aslaa ama asla çıkmak istemiyor. Önceden yıkayınca kıyamet kopuyordu şimdi de çıkınca. 900 lira şu faturası gelmiş :)
(332 puan) tarafından
Ahahajaj bütün bebekler aynı yaa benimki de önceden girince kıyamet kopuyordu şimdide çıkmak istemiyor asla :D
0 oy
(2,305 puan) tarafından
Yani bacım sürekli kapalı oraları . Açınca da haliyle merak edip ekliyorlar. Keşfediyorlar bir nevi. .. sıkıntı yapma zamanla bırakır . Meraktan hep 
(721 puan) tarafından
İnşallah tez zamanda diyelim ozman
(2,305 puan) tarafından
Akılında kalacaksa eğer . Doktora sor istersen canım . Pipisini kontrol ederler
(721 puan) tarafından
Gidince bı gostereyim biri dedi işte sünnetsiz ya ucunda beyaz bişey birikiyor o kaşıntı yapiyordur. Sonra kendi temizledi sildi yıkadı ama yok yani aynı kasintiyla alakalı oldugunu sanmıyorum herkeste ayni durum var nereyde.
0 oy
tarafından
Kızım da elliyor heralde tek benimki öyle burda hepsi erkek için yazmiş  bende bilmiyorum ne yapım aynı durumdayız
(721 puan) tarafından
Yukarda biri daha yazdı kizlarda da var demekki çabucak geçer inşallah.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 158 göst.
19 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prensimibekliyorum (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 203 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 1111 (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 690 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,415 soru

24,015,978 cevap

328,008 kullanıcı

...