0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (712 puan) tarafından

image

soguk kahve yi bununla mi yapyrdunz bana da tarif verin doğru mu aldım kız ilk defa aliyrm pahalı sanki yaww

9 Cevaplar

+2 oy
(7,470 puan) tarafından
Evet yapılıyor ama boykot olmayan markalarla da yapılıyor bilgilendirmek istedim 
(712 puan) tarafından
Aaa bu kaykotlu mu ben normde dikat ederm bu sandim aldm direk kontrol etmedm tek çeşit var sanıyordum boykot almayan hangileri canm bu bitince onu alayim
(7,470 puan) tarafından
Cafe crown ülkerin BİM'in var kime ait bilmiyorum
tarafından
Bimin yarısı boykot :)
(7,470 puan) tarafından
Yarısı derken hangileri kiiz
-Reklam-
+1 oy
(121 puan) tarafından
Cafex alın bu ürün boykot 
0 oy
tarafından
Bu Gold kahve. Daha farklı bir kahve türü. Ben bunu içemiyorum. Ama evet bununla da yapılıyor. Bu diğerlerine göre daha pahalı. 
(712 puan) tarafından
Visss baboo fiyatı görünce sasirdm dedim herks burda yapyr içiyor ucuz birşey herhlde dedim alım acı değil demi bu senin ictiginin o Nescafe tarzında bunun gibi vardı digerlerini anlamqdm ama içinde dokunduğumda bunun gibi tanecikliydi
tarafından
Canım her granül kahve olur. Bunun tadı da güzel ama ben içemiyorum farklı geliyor bana. Üstünde granül kahve yazsın yeterli
0 oy
(4,241 puan) tarafından
Evet bununla. YouTube dan bakabilirsiniz tarife 
(712 puan) tarafından
Baktığınız yutupta biri varmı memnun kaldiginiz
0 oy
(7,513 puan) tarafından
Evet bunla oluyor. Bir yemek kaşığı kahve bir yemek kaşığı seker bir yemek kaşığı suyu blenderda iyice köpürt sonra süt ve buzla karıştir iç:)
(712 puan) tarafından
Saglsn cnm bnm bende beyenirsem favorim olur:)))herks burda yaptı attı merk ettim tadını canımda çekti
0 oy
(3,354 puan) tarafından

Yapılır  granül kahve olsun yeter :D

(712 puan) tarafından
Haaa kahve yapanlardan firidr sendin acicik tarif ver yahu canm çekti gidem yapayım dedm ala ala pahaliyi almışım tek bu var saniyrm granül tüh bilsem çeşit var atardım buraya hangisi diye
(3,354 puan) tarafından
1 tatlı kaşığı  granül kahve   şekeri kendine göre ayarlarsın  sıcak su biraz ekle   Bn göz kararı ekliyorum sonra  kavanozda  çalkala köpük köpük  olana kadar yada mikser ile çırp   bardağa buz koy  kahveyi dök  bardağa  üstüne soğuk süt bitti
0 oy
tarafından
Yapılıyor csno tarif verimmi
(712 puan) tarafından
Ver cnm ya valahi bu sıcakta canm çekti gittim iki bebeyle çıktım aldm geldim,:))
tarafından
1 tatlı kaşığı veya 1 yemek kaşığı kahve aynı oranda seker içine az birsey sıcak su
Blenderda veya kavanoza al köpürt bardağa buz koy üstüne dök üstünde süt dök oldu bitti
0 oy
(163,551 puan) tarafından
kiz sen nerelisin
(712 puan) tarafından
Adana da yaşıyorum babam Bingölu anam Diyarbakırli :))))
(712 puan) tarafından
Bingölu olmuş oluyom :))
(712 puan) tarafından
Pahalı geldi yaaa visss dedim kadın dedi birşey mi oldu dedim daha ucuzu yokmu :))
(163,551 puan) tarafından
ahahahaha allah seni yaa kaca aldin
0 oy
(6,426 puan) tarafından

Türk kahvesi ile de yapılırdı. Soğuk kahve adı üstünde :) soğuk süt buz olduktan sonra hepsi olur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 286 göst.
31 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Esra_esra (2,630 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 566 göst.
4 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sevimardic (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.
30 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde eLYemCe (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
27 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Adilazimdegil33333 (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,899 soru

24,175,536 cevap

336,095 kullanıcı

...