0 oy
515 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
kocam bana şidet uygulamisdi diye polise vermisdim burda söylemişdim zaten dun mahkeme oldu onu bağislamagimi  soyledi ben bağislamayacagim dedim ve 1 temuza mehkeme ertelendi onu bağislamasam tutacaklarmis hapis cezasi verilecekmi 1 yıl falan bilmiyirum ne yapacagimi bir yandanda çoçuklarimin babasi onu bağişlamasam barış olmasa hapise girecek çaresizim bir yandan bana etdikleri icin cezasini alsin istiyorum o biri yandanda 2 çoçugum var onlarin yuzune nasil bakicam babalarini sordugunda ne söyluycem onunla barişmasam hapisde yatarsa hayati mahf olur siz olsaz ne yapardiz bana akil verin lutfen

17 Cevaplar

0 oy
(37 puan) tarafından
cevab veren yokmu 

linclemek olsa koşa koşa gelib yapardiz ama 
tarafından
Hahah :)
tarafından
:))))) ;))))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Madem mahkemelık oldun kararlı dur dönme seven adam hatasını anlamışsa kendınr cekı düzen verır baktın iyice bileniyor sana ıcerı attırdın dıye ondan bır b*k olmaz o zaman demektır kı gosterış pısmanlıgı yaşıyor hağıse gırmemek için boşa gıtsın 

Çocuklar sorarsa da o travma bu travma valla aklı erınce söyle gıtsın babanız şerefsızdı dıye bır anne çocuklarına yeter 
0 oy
(18,190 puan) tarafından
Sana şiddet uygulayan çocuklara da uygular bence affetme cezasını ceksin
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun çok zor bir karar ama senin çektiklerin  çok zorben olsam affetmem yaptıklarının bedeli olmalı bak bakalım bidaha el kaldırabilir mi
0 oy
(948 puan) tarafından
Bu gün affetsen yarın daha kötü şeyler yapar , sakın affetme güven olmaz öyle birine
(37 puan) tarafından
ama hapise giricek 1 yil
0 oy
(3,761 puan) tarafından
Çocuklarımın yüzüne nasıl bakıcam derken? O seni dövdükten sonra çocukların yüzüne nasıl bakıyorsa sen de öyle bakicaksin. Önce şikayetçi olup sonra da ben vazgeçtim dersen bir daha ki şikayetinde seni ciddiye almazlar. Çocuk oyunu değil böyle işler. Adamı affedip de ne olacak seni öldürmesini mı bekleyeceksin?
(37 puan) tarafından
anliyorum ama 1 .2 yiligina hapiste yata bilir hapise girsin istemiyorum iki kizim var onlara leke gelsin istemiyorum
(3,761 puan) tarafından
Kızlarına niye leke gelsin ki onu anlamadım. Maddi durumun mu yok o yüzden muhtaç mı hissediyorsun kendini.
(37 puan) tarafından
ben köyde yaşiyorum iki kizim var buyudunde bunlarin anasi babasini polise vermis falan diyecekler burasi köy yani şehir olsa kimse kimseyi tanimiyor
(3,761 puan) tarafından
O kocanla sen barıştigin zaman tekrar şiddet uygulayacak. Bu ilk değilmiş ki sana yaptığı. Kızların şahit olacak her şeye.
0 oy
tarafından
3 yıldan aşağı alan kimse 1 yıl hapise girmiyor için rahat olsun affa geçiyor 
(2,285 puan) tarafından
Ceza diyor ceza. Hapis cezası 3 yıldan az olursa diyor bacım. Kadın kaç kere açıklamış
tarafından
Valla ben mi yanlış açıkladım arkadaş mı anlamıyor anlamadım :D
tarafından
Seda Sayan ın Hanife hanım diyor anlamıyorsan kapat be repliği çalkalandı kulaklarımda bdbdbdb
(2,285 puan) tarafından
Yazısıda normal değil yabancı uyruklu olabilir diye düşündüm bilemedim şimdi :)
(2,285 puan) tarafından
Biraz öyle olmuş :)
0 oy
(393 puan) tarafından
Kocan sana şiddet uygulayıp çocukların yüzüne nasıl baktiysa , sende şikayetçi olup kendini koruduğunu için rahat rahat bakabilirsin.  Herseye çocukları bahane etmeyin lütfen. 
0 oy
(639 puan) tarafından
Eğer ilk olayi ise mahkeme hemen hapis vermiyor beş sene içinde ilk suç işlediğinde atıyor diye biliyorum.  Ayrıca çeksin cezasını korkar sanmasın.  İlerde yapmayacağı ne malum ? 

Çocuklara da uzakta ise gitti dersin . Zaten senelerce yatacak değil ya bu adalet sisteminde en fazla 2 sene yatar çıkar. İyi hal falan derken hemen birakirlar
(37 puan) tarafından
biz 4 yil dirki evliyiz 2 kezdirki onu şikayet ediyorum birinci şikayetimde barişiq olmusdu
0 oy
(6,398 puan) tarafından
O sana vururken acimamis da sen ona içeri girecek die mi vijdan yapiyon
0 oy
tarafından
Boşanmayı ve çocukları vermeyi kabul ederse affederdim ben 
0 oy
tarafından
Size çektiriyorsa o iki kızınızı düsünmeden yaptıklarının cezasını da çeksin affetmeyinde.Köy yerinde olmanız o adamın karaktersiz oldugunun uzerini ortmemeli bence o kızlar hep siddetli bir ortamda büyuyecekler yarin birgun karsilarina iki sevgi gosteren karaktersizin birinden de surekli birseyler bekleyecekler boyle olması daha mı iyi sizce girsın ki aklı basına gelsin ha yine mi akillanmıuor bosayın gitsin adam olmaz cünkü o insan.Siz kocanizi hapse attirdıniz diyede kimse kizlarınıza leke suremez merak etmeyin biz köy ortamlarinida izledik yeterince muge anlidan vs ahlak bekciligi yaparlar ama ahlaksızlığin en babasını yasarlar o yuzden milleti dusunerek hareket etmektense KENDİNİZİ VE KIZLARİNİZİN geleceğinı düsünerek hareket edin
0 oy
(8,567 puan) tarafından
Çözüm basit eşinle konuş ben şikayetimi geri çekeyim sende anlaşmalı olarak boşan bu iş bitsin herkes kendi yoluna de. 
0 oy
(5,421 puan) tarafından
Bence hapse falan atılmaz zaten cok da şeyapma
0 oy
(1,197 puan) tarafından
Davandan vazgeçebilirsin barışmak zorunda değilsin boşanmak ıstıyosan boşanma karşılığı velayet verme karşılığı vazgeçmek istersen vazgeç ama ya daha kötüsü olursa diye de aklında hep dursun
0 oy
(1,877 puan) tarafından
Kocan utanmıyor çocukların yüzüne bakarken sen  e yaptın mı utanıyorsun  sacmalik dan baska bsiey degil buyur linç postu 
0 oy
(15,249 puan) tarafından
Hapis cezası çevrilir paraya 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 532 göst.
2 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 724 göst.
4 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 653 göst.
25 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 431 göst.
29 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Monilu (270 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,830 soru

23,977,021 cevap

326,332 kullanıcı

...