0 oy
205 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından
2 eltim bana küsmüş numarami silmişler beni herkese kötüleyip durmuşlar küstüklerinden haberim Bile yok en son evimde kahve içip gitmişlerdi kaynanama siz büyük gelinizi seviyosunuz demişler o doğum yaptı ona baktınız benim kapımı acmadınız demis kucuk eltim 9 aylık hamile iken buyuk bir halım vardı suya koydum yıkamak için kaynanam elimden aldı kendisi yıkadı ben 14 yasında gelin oldum kaynanam gorumcem den cok eziyet gordum ama hiç kin tutmadım guler yüzlü neseli biriyim bu huyumu cok sevıyolar İlk gelin oldugum ıcin vok kahırlarını cektım 2 eltim geldikten sonra dedikodu haset saygısızlıklarını gorunce kıymete bindim onlar bunu çekemiyor bir yıl arayla doğum yaptık eltimle kaynanam gil ona el bebek gül bebek bakmamıs diye cephe almşs bizi kaynıma kötülüyor kaynımi da ben büyüttüm resmen 9 yıl boyunca elbiselerını coraplarını elimde yıkadım camasır makınası oldugu halde kaynanam kullandırtmazdı bana bende elde yıkardım  kinci bir İnsan değilim kaynanam gile küsmüyom diye adimi ıkı yüzlüye cıkarmislar ıkısı küsmüs bana ve haberım yok diye kıskanıyorum onları oyle demisler umurumda değil ıkısı de sadece siz olsaydınız ne yapardınız ben evimdeyim cıkmiyom muhatap degilim çöp dökmeye Bile beraber gidiyolar o kadar çok basit hareketler yapıyorlar en buyuk elti benim saygısızlık diz boyu ztn öyle işte  : ))

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hic küsmedim eltim suan görümcelerim ve kaynanamla küsüm konusmuyorum numaramı degistirdim eltimle konusuyorum  ne o beni kıskandı ne ben onu bana gelip onu kötülüyolardı ona gidip beni kötülüyolarmış kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler seni kıskanmş olabilirler :) 
(145 puan) tarafından
Bende oyle düşünüyorum kim kimin hakkında ne düşünüyor ise Rabbım on katını ilk onlara nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Onlar aralarında da kokarlar bacım bosver 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,059 göst.
25 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Has (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 304 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy