0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından

Bugun dayak yemis gibi bir halim var neden bilmiyorum oglum bu aralar her seye ağlıyor umarim gecici bir durumdur 20 aylik olacak ucan kusa bile aglicak yakinda artik sinirimi kontrol edemiyom hemen bagirmaya kizmaya başlıyorum bugun de beni mahvetti ne namaz ne mutfak hic bisey yapamadim oylece yaticam :(

15 Cevaplar

+1 oy
(390 puan) tarafından

Mutfakta bulaşık kalınca sabaha kadar şeytanlar yalar diye büyüdüm ben. :D Her yer dağınık olsa bile mutfağım hep tertemiz olur.

(747 puan) tarafından
:) onlar gözünün önünde canlaniyor mu peki :)) bize de melekler kanat acip bekler diyordu annem hala daha dedigi olur :) aklima geliyor ama bazen kafam cok agir oluyor bisey yapamiyorum
-Reklam-
+1 oy
(739 puan) tarafından
Cok nizami bi toplama yapasam bile bulasik birakmam canim bulaşık olunca üstünde seytan gezinirmis bulaşık konusunda hassasım 
(747 puan) tarafından
Annem de bize melekler kanatlarini acip sabaha kadar basinda bekler diyordu her zaman birakmam en kotu makinaya atarim ama dun bi fenaydi
+1 oy
tarafından
Ben kopurte kopurte yıkadım bulasiklarimi anca girdim yataga 
+1 oy
(23,380 puan) tarafından
Maşallah herkes ne kadar toplu ben yorgunsam mutfak yıkılıyorda olsa uyurum ev iş çocuk derken pertim çıkıyor benim titiz hanımlara özeniyorum ama maalesef ben onlardan değilim 
tarafından
Yorgunsam bende uyurum. Canımdan kıymetli mi ya :)
(23,380 puan) tarafından
Bazen gece yarısı bazen sabahın köründe yapıyorum ama kendimi o kadar yıpratamam sonra bir yerde pilim bitiyor. Keşke daha düzenli olsamda hiç birimmese ama o da bende yok.
tarafından
Aynen öyle. Ben açıkçası bunun anormal olduğunu düşünmüyorum. Yorgunluk, hastalık, keyifsizlik vs illa ki olduğu olur. Öyle durumlarda da iş mi düşüneyim canım :)
+1 oy
(87 puan) tarafından
Ben valla çok yoruldum bugun
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Ben rahat edemem illa toplu olması lazım ama seni çok çok iyi anlıyorum aynı yastalarmis çocuklarımız o yüzden vur kafayı yat diyorum :))
(747 puan) tarafından
Sağol izin verdigin icin :) ne istiyor anlayamiyorum onu yapayim yok bunu yapayim yok mız mız sakin kalmaya çalışalım derken dişlerimden olcam sıkmaktan
(4,225 puan) tarafından
Bilmiyorum ki valla benimki de gerekli gereksiz hep kendi biseyler istiyor hiç oturtmadan sürekli gel diyor
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Toplamadan yatamiyorum ben ya akşamları hiç bir iş yapamıyorum kızımda bir huysuzluk oluyor ama onu uyuttuktan sonra hızlı bir şekilde ne var ne yok makineye dolduruyorum çünkü sabah bana zor olur diye mecburi yapıyorum :D
(747 puan) tarafından
Evet haklisin sabah daha zor oluyor  valla elimden geldigince birakmamaya calisiyorum ama kafam yerinde degilsede yatarim :)
0 oy
(4,521 puan) tarafından
Yatamam ya bir bardak bile kalmayacak çünkü sabahları zor kendime geliyorum bırakamıyorum o yüzden bir kere oğlumu uyuturken uyuya kalmışım gece 4 te uyanınca kalkıp toplamıştım :)
(747 puan) tarafından
Gece 4 te mi :) oglumu emzirmeye kalkinca tuvalt ihtiyacım varsa bile gitmiyorum emzirip geri yatiyorum
0 oy
tarafından
mutfagi anlarımda namazi ihmal etmis olman üzücü birde burda yazarak sahit tutma kimseyi belki Allah affeder
(747 puan) tarafından
Ona bakarsaniz burda bir çok şeye şahit oluyorsunuz sadece benim namaz kılmama değil
tarafından
cnm ben bunu seni yadirgamak için yazmadim
0 oy
(14,449 puan) tarafından
Allah içine ferahlık versin olur arada sıkma canını 

İki yaş sendromu erken başlamış glba 

Benim kız da aynı sendromu dibine kadar yaşıyor 

Mutfağı hal ettim o oynarken de salon timarhane oyuncak toplayacam uyursa inşallah 
(747 puan) tarafından
O sendromu nasil atlaticaz bilmiyorum analarimiz babalarimiz boyle yaslanmis bazi insanlari gorunce ben neyi yanlis ya da eksik yapiyorum diye bir düşünüyorum sadece benim cocugum mu boyle bilmiyorum
(14,449 puan) tarafından
Bu yaş grubunda sanırım hepsi yaşıyor canım benim kız uslu uysal ikiye girene kadar hiç var yokluğunu bilmezdim yani bana hiç zararı yoktu kardeşi oldu hamile oldum hiç zorlanmadım ama iki yaş sendromunda huyu suyu komple değişti
O yüzden kendini suçlama sakin ol güçlü ol sen iyi bir annesin
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Vallahi bacım bı tabak bile kalsa uyku uyuyamam ben anneannem.rahmetli sabaha kadar şeytanlar içinde cirit atar derdi o yüzden bulasık kırmızı cizgim ben yatinca gene cikariyolar gerçi ama uyaniksam kendimii iteleye iteleye yapmaya çalışırım:)
(747 puan) tarafından
:) bize de melekler kanat acip basinda bekler diyorlardi uzuluyorum ama her zaman da yapamiyorum
(4,583 puan) tarafından
İnsanlık halı bacım çocuklar küçükken illaki olabiliyor:)
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Belki iki kere öyle koydum oda  üstü açık yiyecek kalmayacak şekilde birde eşyaları sudan geçirip kenara koydum sabah yerleştirdim makinaya yemek artığı kalmadan koymak daha hayırlıdır
(747 puan) tarafından
Yemekleri birakmam oyle de toplayip kenara koyarim makina bissa yerlestiririm ama doluysa boyle kaliyor iste
0 oy
(22,857 puan) tarafından
Bundan kısa süre oncesine kadar bırakmazdim. Ama son zamanlarda birkaç kez oldu. Hele bayramdan geldikten sonraki günler kabus gibiydi. Misafir geldi eve ustuste 2 gün. Bı gurup yatiliydi. Diğer grubun gittiği gün ben pert oldum. O kadar cnaim sıkıldı ki. 2 3 saatte bitirilecek işler çocuklarla 2 gün sürüyor. Toplamadim. Oturdum ağladım. O gün kafamı toplayıp ertesi gün yaptım. 
(747 puan) tarafından
Misafir agirlamak cok zor hele ki yatili iyi atlatmissin birde cocuklarin derdi onlar yiyecegi icecegi
(22,857 puan) tarafından
İnanır.misin haftalardır ilk defa bugün dinlensin biraz. Akşama da ailem gelecek ama. Onlar misafirden sayılmaz o yüzden rahatım
(747 puan) tarafından
En azindan cocugunu oyalarla ne koysan önlerine olur
(22,857 puan) tarafından
Aynen dostum
0 oy
(4,208 puan) tarafından
Ben çok yorgunsam toplamadan yatarım. Ayaklarımın altı zonkkuyor resmen. 
(747 puan) tarafından
Bende bazen aksama kadar ayakta durmuşum gibi oluyor nedendir anlamam
0 oy
(702 puan) tarafından
37. Haftama gircem hiç gözüm almıyo bıraktım öylece
(747 puan) tarafından
Allah kurtarsin canim agir zamanlarin saglikla kavuşun inşallah:)
(702 puan) tarafından
Amin inşalllah canım

İlgili sorular

+3 oy
24 cevap 477 göst.
25 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kizmaaskim (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 5,077 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (23,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 773 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu