0 oy
247 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Önceden panik atak mı ne diyorlar o vardı şu aralar çok stresliyim vertigo olmuş kulak kristalleri oynamış ayakta duramıyorum panik atak belirtileri ve baş dönmesinden ayakta duramıyorum. Bu zor günler geçecek Allahını izniyle bugünümüzü cok şükür diyorum telkin veriyorum geçmedi geceleri uyuyamıyorum ne olur dua edin çocuklarıma bakabileyim. 

5 Cevaplar

0 oy
(1,414 puan) tarafından
Tedavi görsen senin için iyi olur.
tarafından
İlaç kullanmam küçük çocuklar uyutuyor sarhoş  gibi oluyorum
(1,414 puan) tarafından
İlaç niye uyutsun o yan etkidir yan etkilerde 2 hafta sonra azalarak kaybolur ,ezbere konuşuyorsunuz çocuklarınız için tedavi olmalısınız.Size uygun bir ilaç tedavi uygulanırsa belki yan etki bile görmeyebilirsiniz bu kadar korkmayın ilaçtan.
tarafından
Korkmuyorum kullandım daha kötü oldum malesef
(390 puan) tarafından
Canım 2 hafta napsin cocuklar ?
(1,414 puan) tarafından
Yakını refakat edebilir
-Reklam-
0 oy
(238 puan) tarafından
Allah sifanı versin cnm sabret bu gunlerde gecer insallah 2 yil kadar once bende oyleydim vertigo yeni baslamisti her yerde bas donmesinden dusuyordum sonra ilacini kullanmaya basladim simdi arada bir donuyor ama ilk zamanlarki kadar degil Allaha dua et cnm gecer insallah zamanla dikkat  et kendine 
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım bir doktorla görüş belki yan etkisi olmayan bir ilaç veya başka bir şey tavsiye edebilir 
0 oy
tarafından
Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah canim 
0 oy
tarafından
Vertigo bendede vardı egilmemen lazım düz hareketler yapman lazım doktor egzersiz yap demiştir ben sürekli hastayım dersen daha kötü olursun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 203 göst.
18 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 634 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bilmek lazim (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 212 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,207 soru

24,108,551 cevap

332,829 kullanıcı

...