0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (332 puan) tarafından
Kızlar bebeğimi sütten kestim bir memem şiş ve acıyor ne yapmalıyım nasıl geçer? 

2 Cevaplar

0 oy
(1,610 puan) tarafından
Sabun kes koy iki göğsüne kusuyor 
(332 puan) tarafından
Nasıl kusuyor kendiliğinden süt mü akıyor
(1,610 puan) tarafından
Küsmek yani sabun koyunca küser meme annem. Öle.derdi
(332 puan) tarafından
Hmm yaptın mı peki sen ile yarıyor mu kesin eğer öyleyse yarın hemen yaparım bir de nasıl koyacağım tam olarak ve ne kadar süre duracak canım
(1,610 puan) tarafından
Yaptimn  canmmm yarıyor
-Reklam-
0 oy
(145 puan) tarafından
Canım süt doludur sağ istersen çünkü mastit yapabilir 
(332 puan) tarafından
Ay valla bir şekilde halletmeye çalışacağım ya inşallah geçer bir an önce emmesi bir dert emmemesi bir dert :D
(145 puan) tarafından
Allah günah yazmasın ama ben yattığım yerde elime bez alıp titreye titreye sütü sıkmıştım. Berbat bir acı rabbim kimseye vermesin. Bide ben çok erken yalnız kaldım bakacak kimsem yoktu, ilk lohusayken olmuştum eşim de çalışıyordu ayy gözümün önüne geldi rabbim yardımcın olsun çiçeğim
(332 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim çok şükür benim yanımda kayınvalidem var maşallah her şeyi bilir de kendisi sütten kesme yapmadığı için bilmiyor soracak kişi vs de çok ama buradan daha hızlı sonuç alırım diye düşündüm sütyen kesme aşamasında kullanılan bir ilaç varmış acaba nasıl bir şey dayanamazsam gider eczaneye alırım valla
(145 puan) tarafından
Benim oğlum daha küçük emiyor hâlâ o yüzden o ilacı bilmiyorum ben de canım
(332 puan) tarafından
Yeğenimi emzirdim kızımdan gizli biraz sonra da ilaç aldım bugün bakalım ama ne kadar zormuş yahu kriz geçiriyoruz sürekli bir an önce atlatalım inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
5 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 4,422 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.
21 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nevacan (526 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,038 soru

24,038,520 cevap

329,040 kullanıcı

...