0 oy
265 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (882 puan) tarafından
Kızlar kilo alımı ile ilgili tavsiyeniz varmı 

( çok yemek ye , ekmek ye , tatlı ye , gece ye , bebe büskivisi ye gibi tavsiyeler hariç ) 

Bir ürün deneyip kilo alan başaran varsa özellikle.

Emzirme süresinceok fazla kilo verdim ideal kilomun yaklaşık 15 kilo altındayım teşekkür ederim şimdiden 

7 Cevaplar

0 oy
(855 puan) tarafından
Kać kilosun ?

Bende bi zamanlar kilo almak için neler yaptım neler  ama fayda etmedi çok aģlardım kıyafet üstümde durmuyo diye ne zamanki kaynanalarden evimi ayırdım rahata kavuştum o zaman  fqzla fazla kilo aldım :))

Yani benim verebileceğim tavsiye yemekten sonra biraz uzan hemen kalkma birqz rahatına bak
(882 puan) tarafından
46 kiloyum boyunda 170 :) o oturma yok bende işte 1 yaş sendromlu bir bebiş var evde :)
-Reklam-
0 oy
(23,194 puan) tarafından
Fast food yesen bol bol nasıl olur acaba 
(23,194 puan) tarafından
Kız ağzından hayır çıksın. Milyon borcu nasıl odiycen boşver ahahahsh. Hem ben seni görmüştüm hiç de kilolu değilsin
Meleniko inşallah alırsın istediğin kadar kilo.  Diyetisyene git bence.
(9,080 puan) tarafından
ben oyle olmak istiyorum beni goren ayyyy nekadar zayif iyyy saginaz gibi cöp gibi kuru kendir kemik torbasi falan desin ben iltifat olarak kabul ederim bunu.:) kilolu degilimde balik etliyim ben mankenimsi zayiflik seviyorum  kemigin kasin ustune deri sarilmis gibi yani. yag tutamaci gelmesin elime :)
(882 puan) tarafından
Casperiye şuan beni tarif ettin bacım :( banada ıyyy sana nolmuş diyorlar zargana balığı gibiyim ama yanlarım batıyor valla
(9,080 puan) tarafından
yok boyun uzunmus senin  senin sucun boyunun uzun olmasi:))  :) sevval sahin canlandi gozumde:)
(23,194 puan) tarafından
Guldurdunuz kızlar ☺️
0 oy
(22 puan) tarafından
Bende burda bekliyim o zaman 
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Tatlı ile aram yok ekmek desen çok az tuketirm hamur işi sevmem bende zayıfım 170 55 kiloyum kilo almam cok zor 
(882 puan) tarafından
Ekmek koy önüme arkanı dön yok olmuştur tatlı eksik olmaz şeker gırla ne ararsan var ama kilo yok gitti gelmiyor
0 oy
(9,080 puan) tarafından
hadi uc bes neyse de 15 kilo ideal kilo altina inmeyi nasil basardin? 52 55 ideal kilom.40 kilo 37 kilo falana dusmeyi hayal bile edemiyorum.
(882 puan) tarafından
Doğum sonrası depresyon yanlız bırakılma memeye düşkün bir bebe üstüne 11 ay süren safra taşı ağrısı birde ameliyat. İdeal kilom 60 gibi aslında 55 te olur kötü durmaz boyum 170 iuan 46 kiloyum bazende 45. Bende bu hale nasıl geldim bilmiyorum aslında çok güzel yemek yerim herkesde hayranlıkla izler yapmayıda yemeğide sevenlerdenim
(9,080 puan) tarafından
hee sen boydan kaybedion boyun masallhi var sen bana bi bes  cm ver ben sana bi on kilo vereyi
:)))160 benim boyum
0 oy
(721 puan) tarafından
Valla yillardir denemediğim şey kalmadı. Diyetyeler bilmem neler... Yok yok yok. Bu hayyatta gördüğüm en yüksek kılo doğuma girerkenki kilom 65 le doğuma girdim. Sadece göbeğim vardı. 

Burda biri bı ilaç tavsiye etmişti ama öyle eczenede vs satilmiyor. Biri aracılığıyla alabiliyorsun. İlacinda ismi arapça yani kutusu vs arapça yazılar var içeriğini ogrenemedigim için eşim asla müsade etmedi almama. 1 kutusu 700 du. 1 ayda 15 ney aldiriyormus güya. Ama eşim inanmadığı ve içeriğindden şüphe ettiği için almama izin vermedi. 

Birde baya bir kaç sene önce bir diyetisyenim fortimel Compact diye bir mama vermişti. Ama çok pahalıydi ve raporlu vs yazıyorlar ama işte doktorlar yazdirmak kolay değil. Diyetisyenim bununla alırsın başka yolu yok demişti ama işte fakirlik alıp kullanmamıştım. Bir araştır istersen
(882 puan) tarafından
Eşiniz çok iyi yapmış içerik benim içinde önemli çünkü hala emziriyorum evet maddi açıdan yormaması lazım zira zaten mutfak masrafı tek başına büyük bir meblağ tutuyor
(721 puan) tarafından
Evet diyet listeleri çok ağır. Birde ben dedim ki ben ztn bu kadar şeyi gün içinde tuketebilsem şuan fil olarak yaşamımı sürdürdüm. Ara ve ana öğünler toplamda 7 8 taneydi. Hepside yok tutan şeyler. Son ogunlere gelince artık midem bulaniyordu. Fortimel mama bundan 8 sene önce falandı işte tanesi 5 liraydı. Günde 3 tane içeceksin demişti. Yani 15 TL günlük  1 asgari ucretten fazlaydı sadece mama parasi:)) ayol dedim okadar zengin olsam hergun lokanta lokanta gezer yerim.
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bir zamanlar bende öyleydim şimdi ideal kilonun 13 kilo üstündeyim yok abi gitmiyor :D
(882 puan) tarafından
Bende hamile kalmadan önce kilo vermeye çalışıp veremeyenlerdendim herşey doğurmamla başladı
(1,929 puan) tarafından
Benimde ikinciden sonra

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 355 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3Prensesannesii. (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde huzun_iyidir (7,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde AYSEDNC (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 441 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Aser2135 (4,692 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,938 soru

24,132,031 cevap