0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir dediğine iki etmezseniz kızınız  köy diye tuttursa babanne diye aglazsa ne yapardınız sanki burda eziyet görüyor gibide ağlıyor 

7 Cevaplar

0 oy
(3,690 puan) tarafından
Babannesine düşkün olan çocukların geneli öyle olur benim kız da 5 buçuk yaşında babannesine görmesi yeter şımarmalar laf dinlememeler kısacası beni satar onları görünce 
tarafından
Babaanneside bakan öyle biri degil
-Reklam-
0 oy
(892 puan) tarafından
Benim oğlum da 2 yaşında 1 yaşından beri mö dede köy diye ağlıyor sıkılınca . Orda kendini özgür hissediyor hayvanları seviyor. Biz de elimizden geldiğince haftada bir 10 günde Bee götürmeye çalışıyoruz. Yakın olduğumuz için bebeklikten beri köyü bildiği için öyle yapıyor bizimki. Benim hoşuma gidiyor açıkçası hayvanlarla flan iç içe olması. Yatılı kalmadığı sürece günü birlik oraya götürürseniz zamanla bu kadar istemez diye düşünüyorum 
tarafından
Oraya gidince eve gelmiyor
(892 puan) tarafından
Sonra bir daha gelecez flan deyin. Babaanne hasta olmuş bakamaz sana diyin bahane uydurun eve çekmeye çalışın. Oğlum dedesinin babaannesinin yakasına yapışır bana gelmezdi orda kalmak için. Şimdi gidince biz indirmesek ahıra flan gitmiyor bile. Bir de sen sürekli konuş büyümüş sonuçta. Orası senin evin deği de annen benim benim yanımda kalman lazım flan de
0 oy
tarafından
normal canım o yaş grubunda geniş aile içinde olmak istiyorlar, herkes yanlarında olsun istiyorlar 
0 oy
(3,344 puan) tarafından
Emanet edebilecegin birisiyse gonderirim ama bakmazlarsa gondermem
0 oy
(23,417 puan) tarafından
Ozlemistir. Gitmek ister. Gotururdum imkanım varsa. Bir iki gün kalır gelirdim. 
0 oy
(136 puan) tarafından
Canım neyden uzak olursa onu istiyor çocuklar çok normal. Ben kayinvalidemlerle yaşıyorum oğlum babannesini sürekli görmekten bıkmış artık kavga bile ediyor. Ama anneannesine gitmek icinde can atıyor. Annem buraya gelince de bir süre sonra onun içinde aynı şeyi yapıyor sıkılıyor. 
0 oy
(1,113 puan) tarafından
4 yasinda cocuk yani bunuda dertedinecekseniz zor yani

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 838 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 382 göst.
0 oy
3 cevap 339 göst.
10 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyladh (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 420 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,397 soru

24,168,619 cevap

335,738 kullanıcı

...