0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (1,036 puan) tarafından
Kizlar ablamlar köyde kurban kesmişler bana da pay getirdiler sagolsunlar yalniz şöyle bir durum varmış. En son bizimkilerin kurbanı kesilmiş geldiğinde gece saat 12 miş dinlenmesi için bekletirlerken uyumuşlar çuvaldan cikarmamislar sabahta kokmuş etler apar topar kesip buzluğa atmışlar beni de uyardı bozulmuş olabilir diye hafif kenarında yesillenme vardı yıkayınca akti birazda koku vardı esim kasaba götürüp sormuş bozulmuşlar mi diye kasapta bozulmamış demiş hala biraz koku var gibi geliyor bozulmuş mudur sizce ya

4 Cevaplar

0 oy
(5,470 puan) tarafından
Yesillenme ve koku varsa bozulmuştur. Anlattığıniza göre et bozulmuş 
(1,036 puan) tarafından
Benimde içime sinmiyor böyle sagolun
-Reklam-
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Koku ve yeşillenme olur benım posta bak geçen paylaşmıştım:) 
(1,036 puan) tarafından
Baktim canim o kadar yesil degildi bir parçanın kenarında yeşillik vardı yıkayınca aktı kasabada soylemis esim sicaktan yanmıştir kanı yesillenmistir o yuzden akmistir demiş etlere de bakıp bozulmamış demiş hafif koku geliyor bana yine de içime sinmiyor
(14,123 puan) tarafından
Aslında kasapta anlar ama sabaha kadar çuvalda kalmiş bıde sıcak hava kokuyo bıde ben yiyemezdim ya
0 oy
(2,232 puan) tarafından
Dinlenmesi aslında buzhanede olmalı etin bizde dinlendirdik soğuk hava deposunda çalıştığım yere koyduk ama çuvalda bilemedim et kokar ya 
(1,036 puan) tarafından
Aynen kokmuş zaten yıkayınca kokusu azaldı ama bilemedim hala biraz koku var gibi babamlarla ortak olup kesmisler babamda nasilsa kızlar hallediyor diye onlara bırakmış en çok babamın etlerine üzüldüm ya kaç senedir kesemiyordu
(2,232 puan) tarafından
Yazık nasip olmadimi olmuyor demekki...kısmet demek bazı şeyler..bir tanıdığım aklıma geldi her sene ya dolap kapağı açık bırakır çocukları derken koskoca kızlar...neyse her sene etleri kokar ve atarlar
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Keşke çuvaldan boşaltıp bir tepsi ya da leğen koysalardı bir şey olmazdı 

o zaman Bir şey olmazdı sıcak sıcak poşette olmaz ki 

Yüksek ihtimal bozulmuş 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
0 oy
5 cevap 2,731 göst.
5 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 599 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,808 soru

24,021,282 cevap

328,231 kullanıcı

...