0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (156 puan) tarafından

Kızlar makinam böyle açıkta ve oturma odamizin karşısında aslında oturma odası yatak odası olarak düşünülmüş ve küçük olduğu için bu odayı boş birakiyodum. Oturma odasının olduğu yere kızıma oda yaptık ve boş odaya yerleştirdik oturma odasını ama çamaşır makinası canımı sıkıyor.kotu görünüyor dolap dışında üstüne filan ne koyabilirim.

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

çamaşır makinesi üstü dolaplar var trendyolda satılıyor onlara bak bir

(4,232 puan) tarafından
Tam bunu demeye gelmiştim :)
(156 puan) tarafından
Dolap istemiyorum canım ya  yani en azından simdilik
tarafından
o zaman örtü örtüp geçeceksin
-Reklam-
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Dolap dışında demişsin valla orayı hiç görmeden diğer yoruma bende yazdım ama spor şık duran örtüler var onlardan ört bence sonra da üstüne sepet içinde havlu sabun koyabilirsin 
(156 puan) tarafından
Örtünün üstüne mermer görünümlü mum ve vazo setleri oluyor ya 3lu birde altta tabağı oluyo ondan alsam olur mu acaba havlu koymak istemiyorum
(4,232 puan) tarafından
Evet canım çok güzel olur ama canlı gördün mü bilmiyorum boyutu baya küçük onların küçük kalabilir istersen ölçülerine bak ona yakın bişeyi makinanın üstüne koy dene nasıl durucak
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Madam coco da güzel dekorlar var bi bak canım
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Dolap değilde raflar var onlar olur çicek dekorasyon vs süslersin ben öyle yaptım makine örtü derdim üstüne raf dekorasyon lan destekledim
(156 puan) tarafından
Ya bak raf hiç aklıma gelmemişti seninkinin fotoğrafını atabilir misin canım bana da fikir olur
0 oy
tarafından
Gozdeh arkadaşın dediğinden al bene3 onu tavsiye edecektim 
(156 puan) tarafından
Canım dolap istemiyorum ilerde kurutma makinası almayı düşünüyorum o zaman büyük bir dolap yaptiririm
0 oy
(2,587 puan) tarafından

image

bundan canım benim kullandığım
(156 puan) tarafından
Tamam canım sağol

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,715 göst.
+1 oy
2 cevap 143 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 303 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kubra- (1,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hakanilufer (67 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,121 soru

24,040,026 cevap

329,089 kullanıcı

...