0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Bayram girmeden Cuma günü çok kötü boğazım şişti damağıma baktığımda kırmızı şeyler gördüm ertesi gün o kırmızı şeyler geçmişti halsizlik iştahsızlık vardı 2 güne geçti ama hâlâ boğazım acıyo yutkunurken tam 2 hafta oldu bugün aynada bakdım bademciğim yakın yerlerde kırmızı küçük kabarcıklar var int bakınca Franjit diyo ama 2 hafta sürermi böyle çok acıyo boğazım , yoksa başka bir şey mi KBB randevu aldım ama başına gelen bilen var mı yazsın lütfen korkmaya başladım çok sık şişiyo zaten boğazım

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saglik ocağına gitsene maalesef antibiyotik ve spreysiz geçmiyor 
tarafından
Yani ben Boğazım şişince bu kırmızı kabarcıklar çıktı Daha önce yoktu Franjit ten mi yoksa başka bişey mi  sağlık ocagına gitsem anlarmı
tarafından
Anlar kız bekleme sabah git
tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
faranjit hiç geçmez ki dönem dönem azalır bazen artar. sürekli boğazında gıcık vardır. rahatlatmak için ne çok soğuk ne çok sıcak tüketmen gerekir. gazlı içeceklerden uzak durman gerek
tarafından
Zaten benim de hiç geçmiyor o kadar çok boğazım şişiyoki . 2-3 ay rahattım yine şişti boğazım ve küçük kabarcıklar çıkmış bakdım önceden yoktu kötü bişey mi merak ediyorum
0 oy
tarafından
Anlayan varmı post çıksın
(1,285 puan) tarafından
Benimde faranjitim var. Sürekli boğaz sıkıntısı yaşıyorum malesef. Tozlu ortam baharatlı yemek sigara içmek tetikliyor
tarafından
Küçük kabarcıklar çıkmış bende de sizde oldumu
(1,285 puan) tarafından
Ben o kadar detaylı incelemedim hiç boğaz ağrısı var diye gitmiştim. Doktor faranjit dedi.
tarafından
İlaçmı verdi size ayy az önce dondurma yedimm boğazım çok kötü oldu.
(1,285 puan) tarafından
Evet ilaç kullandım. Sürekli tekrar ediyor artık alıştım çok kötü olmadıkça gitmiyorum doktora.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 231 göst.
19 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1anne (808 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
7 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,574 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,889 soru

24,175,410 cevap

336,086 kullanıcı

...