0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Çevrenizde bu model araba kullanan eşiniz, arkadaşınız herhangi biri var mı? Bilgi verir misiniz ekşisi artısı her şeyi ile

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
çok eski model değil mi bunlar sanki bayadır yeni modeli yok

astranın alıcısı daha çok
tarafından
Eski bir model. Amaç ayağımızı yerden kessin
tarafından
sonrasında rahat satabileceğiniz bir model tercih edin. her dönem alıcısı olan arabalar vardır, ford eskort, Toyota coralla, ford focus bunların eski modellerinin bile her daim alıcısı olur. sonra satarken de rahat edersiniz. yedek parçası kolay bulunuyor mu? eski arabalar için bu çok önemli bir detay. bizde fiesta var, tamirci bakkalda bile parçasını buluruz der. görümcemin suzuki vardı, aynası kırılmıştı 1 ay ayna aradık, başka şehirden getirttik.
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Fiat tempra değil mi o canım. İlk evlendiğimiz zaman altınlarla anca tempra alabildik. Her yere gittik o araba ile amaç ayağımızı yerden kesmesiydi. 
tarafından
Aaa evet yanlış yazmışım. Bizde öyle ayağımızı yerden kessin diye alacağız
0 oy
tarafından
30 yaşında bir araba her gün bir arıza çıkarır manuel gostergelisini alın alacaksanız onu da zor vulursunuz ,  elektronik göstergeli almayın.
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(15,026 puan) tarafından
Bütçeniz ne bilmiyorum. Ama opel,Ford bunlara baksanız eski yıllı daha iyi olur. Sağlam ve satışı kolay
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(433 puan) tarafından
Kayın babamdan kalan bir tempra var tıkır tıkır çalışıyor araba. Tek bir şeyi var yagmur yağınca altında bise ıslanıyor kuruyana kadar calismiyordu araba. Her tempra öyle mi bilmem. 2 kaynimda üzerinden inmez öyle bir şeyine de harcama yapmaz. Sağlam araba. Eski model olabilir ama arabasizlikta çok zor . Ayağınız yerden kesilsin yeter
(2,763 puan) tarafından
Kesinlikle. Parçaları da çok ucuz. Bizim de vardı.  Yağmur yağdığında içeriye su alıyordu.
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(3,338 puan) tarafından
Babamin var tempra sxak kullaniyor 10 senedir fazla masrafi olmadi temizdi ama babam cok iyi bakar yagina suyuna vs 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Ben ehliyeti o arabayla aldım. Ondan rezil bir araba da görmedim. O bagajinin ustundeki cikintidan geriyi goremiyorsun. Mecbur aynaları kullanıyorsun o da acemi işi değil zaten. Vitesi de zorla geçiyordu. Hiç sevmedim hiç de tavsiye etmem. Babamın torosu ondan bin kat daha iyiydi onu la çalıştım da geçtim sınavı şükür 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Palio tarzı bakabilir fiyatlar yakın galiba tam bilmiyorum ama daha derli toplu olur
tarafından
O tarz bir arabayı ilk defa duydum. Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 474 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Leyli (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 354 göst.
28 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde ummuhanoz (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,236 soru

24,069,467 cevap

330,538 kullanıcı

...