0 oy
273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (251 puan) tarafından
Kızlar ben üç yıldır Sırnakta görev yapıyordum. Şimdi tayinim ailemin yaşadığı şehre çıktı burdaki evimize yerleştik. Eşim haala Şırnakta 1-2 hafta sonra yanıma gelecek. İlk geldiğim gün annemlere uğrayıp eve geçtim dün öğleden sonra onların evindeydim. Az önce annem aramıs  hadi gelmiyor musun napıyorsun öyle ayrı gayrı falan diyorlar. Kızlar ben evimde yalnız kalmayı çok seviyorum. Ayrıca seminer haftası öğleye kadar çalısıyorum zaten. Yeni evimizin tadını çıkarmak istiyorum. 

Yanlış bir şey yapıyormusum gibi napıyorsun saçmalama gel diyorlar ısrarla. Yanlış bir şey mi yapıyorum evimde kalmak istiyorum sadeceee

5 Cevaplar

0 oy
(1,047 puan) tarafından
Ben hep şunu diyorum iki tarafada uzak olmak daha iyi seninkilere gidelim bizimkilere gidelim öne öyle herkes kendi evini duzenini bilmeli 
(251 puan) tarafından
Kaynanamlara uzagız şimdi de annemler bela oldu başıma ahahha:) ama her gün her gün ne yapıyım mı orda.
-Reklam-
0 oy
(2,616 puan) tarafından
Bı süre sonra anlarlar seni baktın gitmiyosun ısrar etmezler tabi bu süreçte sinir olursun biraz orası ayrı. 

Ailemle aynı sehirde yaşadığıma o kadar mutluyum ki Allah'a bin şükür ya rabbim bizi ayrı gayrı koymasın ben çok seviyorum gelmeli gitmeli olmayı birlikte oturmayı yemek yemeyi çay kahve içmeyi. Kayınvalidemlerlede aynı sekilde. 
(251 puan) tarafından
Canım bende severim ama geleli üç gün oldu her gün onlarla olmamı istiyorlar. Kocan gelince az gel ama şimdi yanımızda ol diyorlar. Ama yoruluyorum ordan oraya ordan oraya geldim daha evimin temizliğini bile yapamadım
0 oy
(339 puan) tarafından
Canın ne istiyorsa onu yap istemediğin yere gitme kendi ailen bile olsa ben öyle yapıyorum her iki aileye de uzağım alıştım böyle memlekete gidince daraliyorum 
(251 puan) tarafından
Bizde üç yıl çok uzak yaşadığımız için alışmışım yalnız kalmak iyi geliyor
0 oy
(1,707 puan) tarafından
Asla gitmem kendi evimde yanlizligi hic birseye degismem mesela oglum uydu eşim ise gitti annemler aradı kız kardesin eymeni beklesin uyurken biz tatli yemeye gidelim diye asla gelmem anne israr etmeyin kafa dinlicem dedim 
0 oy
(1,669 puan) tarafından
Anne ben gelmek istemiyorum evimde kalmak istiyorum eşimle rahat rahat konuşmak istiyorum de
(251 puan) tarafından
Öyle dedim ama biraz alınganlık yaptı. Ama şu an nasıl alışırsak bu düzen böyle devam edecek biliyorum. Bu yüzden biraz mesafeli kalmak istiyorum
(1,669 puan) tarafından
Bak kardeşim keyfine bak bosver yaaa o yasa birdaha gelmiyosun

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 2,057 göst.
0 oy
3 cevap 208 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,032 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy