0 oy
1,170 göst.
Diğer kategorisinde (781 puan) tarafından

Nerdeyse oturup ağlicaktım. Sabahta evi komple temizledim bunu görünce artık hicbisey yapasim gelmedi trajikomik :'( Allah aşkına hele suranin haline bakın ya . Yok anam yok ne temizliği heves kalmadı. Çat kapı misafir gelse böyle görse hastanelik olurum krizden 

image

27 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız ne var bunda 2 dkda toplarsın 
(781 puan) tarafından
Sabah o kadar iş sonu böyle olunca sinir oldum ya :(
tarafından
Haklısın canımda çok bişey değil topla dağınık kalmadın yeni temizlemissin yazık
(781 puan) tarafından
Topladım şimdi oturma odası dağınık. Bu çocuk beni magfedecek :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anam ufaklık mi yapmış ☺ geçmiş olsun canım yapacak bir şey yok kalk güzel bir müzik aç ve temizlemeye başla bu saatte de misafir gelmez artık kız ☺
(781 puan) tarafından
Kız öğlen oldu bu olay. Yeni musait oldum attım buraya. O kadar işin sonu boş olunca yük olurmuş insana :))
Evet ya ufaklık ama ne ufaklık. Bu aralar ateş olmuş. Beni yedi bitirdi
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Kız sakin ol canı sağ olsun daha sabah evi temizledim dip bucak arkasından sirkeyi al yatağa dök baştan hep böyle yapacak bise yok 
(781 puan) tarafından
Off seninki kötü olmuş. Sanırım ben alışık değilim diye kötü oldum birden :)))
0 oy
(15,765 puan) tarafından

İlk banınca saçla kavanozu felan şansım :) bunu saniye de toplarsın:)

(54,014 puan) tarafından
neymis ben çözemedim gul yapragi mi kuşburnu mu anlamdım
(781 puan) tarafından
Kız temizlikten sonra yaptı bide manevi olarakta değerli. Cinsiyet partisinde eşim almıştı bana acmazdim bugün sıpa açtı :))
(781 puan) tarafından
Gül yapragi :((
0 oy
(54,014 puan) tarafından
ne dökmüş firlama kuzucuk ☺️
(781 puan) tarafından
Gül yapraklarını:( bide ayicigimi yerde görünce çok kötü oldum :((
(54,014 puan) tarafından
ondan degerli mj sende abartma kiz ☺️
(781 puan) tarafından
Ya tabiki değil. Belki ilkti diye ne yapacağımı bilemedim :)
0 oy
(163,444 puan) tarafından
3 dk bi is var kiz abartma ☺️☺️
(781 puan) tarafından
O kadar temizlik yaptım tam dinlendim bu oldu ondan sinir oldum bide sanırım ilkti diye kötü oldum :)) anlaşılan daha fazla olacak öyle görünüyor:)
bu kucuk bi baslangoc☺️☺️☺️☺️ sen daha yag sisesini doktugunu gorceksim
(781 puan) tarafından
Off buna dayanamam:))
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(225 puan) tarafından
Halıyı kaldırıp poşet içine dik suour altını sil bitti:)
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Kuzum bu kadar abartacak birşey yok bence :) çocuklu evde gayet normal yani
(781 puan) tarafından
Sanırım ilk defa oldu diye kötü oldum :))
(726 puan) tarafından
Allah seni napmasin daha neler neler olucak alis bence sen tam temizledim bitti diyiceksin baska odaya bi giriceksinki oncekinden beter olmus
(781 puan) tarafından
Abooww şimdiden korku sardı beni :((
0 oy
tarafından
Bennnn isyanlardayim günde 2.3 kere evi topluyorum akşam oğlan uyuduktan sonra yine topla süpür toz al sil derken takatim kalmadi
(781 puan) tarafından
Napacaz ya biz bu yaramazlarla :))
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Birşey yokki bu kadarını benim bir yaşında kızım parmaginin ucunu değirip yapıyor gerisini sen düşün eliyle ayağıyla neler neler hallediyor ki bir yemek yemesi bile bu dan daha fazla atiriyor etrafı 
(781 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ♥️
Evim de küçük en ufak bı şey yerde olsa dağınık görünüyor. İyiki aksesuar çiçekler hepsini kaldırdım yoksa bay halime :))
(2,262 puan) tarafından
Sağol bende kaldırdım ama dolapları heleki giysi dolabı açıldığını duysun ne varsa indiriyor
0 oy
(12,067 puan) tarafından
Kuru yaprak eğer yanlış görmüyorsam ne var ki bunu toplamada 
(781 puan) tarafından
Sorun toplamak değil:))
Acmazdim genelde kutusunu manevi değeri çok var. Oğlum sağolsun ilk denemesini yaptı
0 oy
(339 puan) tarafından
Bişey olmaz toplarsın canları sağolsun :) sabır işi annelik 
(781 puan) tarafından
Tabi canım doğru söylüyorsun iyiki varlar ♥️
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Çok büyük bir dağınıklık ve pislik değil bence :) halı kirlenmemiş ya da cam kırığı falan yok en azından... 
(781 puan) tarafından
Dün mutfakta bardak kırdı o bile beni üzmedi bunun manevi değeri olunca insan üzülüyor
(1,113 puan) tarafından
Geçmiş olsun :)
0 oy
(14,531 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canım 

Seni benim eve baktırmak lazım :D

Bu bi şey değil dersin 

(781 puan) tarafından
O kadar mı diyorsun :/
Korkmaya başladım
0 oy
(565 puan) tarafından
Ayy benim canm arkadaşım valla şükret hemen toplarsın bunu allahdan cam kırığı değil yemek dokulmemiş etmemiş , tabi onca iş yapdin görünce sinirlendin ama bebekler anlamaz ve kuzum benim oğlanı evde görsen heryere koşuyor kurcalıyor koltuklara çıkıyor dolapları kıyafetleri yiyecekleri herşeyi alıp yere atıyor daha bunlar iyi günlerimiz cnm iyice koşup yürüyünce yada sürekli tehlikeli şeylere gidince hep peşinde Olcan saniyelik yanından ayrilmican hemen tehlikeli iş yapar , ben ordan alıyorum oraya koşuyor, başka yernden alıyorum hemen başka yere saldırıyor yapamazssada ağlıyor valla, bazı evlerde prizler duvarın aşağısında oluyor vizdede öyle var salonda orda televizyon fişi var koltuk minderlerini oraya koydum puflari koydum engel olsun diye yok anam yok fayda etmiyor çok tehlikeli zamanlar dikkat etmek lazım cnm benim banyoya gdio tuvaleton kapılarını açıyor her an peşindeyim annemde bende sırayla bakioz , kusura bakma yazı uzun oldu biraz ,:)))
(781 puan) tarafından
Ahahaha güldüm biraz kusura bakma canım :))
Ve tabiki korktum da çünkü bunun başlangıç olduğunu biliyorum ama benim sabrım pek yok nasıl olacak bilmiyorum.
Biraz büyüyünce düzelir sanırdım sanırım daha kötü oluyor. Efe de yaramazmis Hüseyin gibi anlaşılan :)
(565 puan) tarafından
Hemde ne yaramaz cnm olsun gül ama tüm erkek çocukları böyle yapacak birşey yok , daha alasını yapior efe yapsinda kaza geçirmesin tek isteğim o sende dikkat emeklemeye yürümeye başlasn daha beter olacak :)))
(781 puan) tarafından
Sağol bacım sayende daha çok korktum:))))
(565 puan) tarafından
Rica ederm bacım önlemini al diye söylüyorum evdeki tehlikeli şeyleri kaldırmaya başlayabilirsn :))
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Çok kötü bisey bekliyordum resmi göresiye kadar
(781 puan) tarafından
Yaaa öyle deme kötü oldu benim için :((
0 oy
(409 puan) tarafından
Yolun başındasin demkki,, daha bunlar neki ketçapimi diyim yoğurt kovasıni ruju mu diyim. Yeni aldığım halıya geçmeyen boya lekesimi oooo neler neler bu hiç bir şey en fazla 5 dkni alır.. herşeye rağmen canları sağolsun böyle şeyleri dert etme bnce
(781 puan) tarafından
Halıya ruj mu ?
O zmaan evi bırak otur izle yapardım ben:))
(409 puan) tarafından
Halıya koltuğa hemde bayram günü iki saat silmekle uğraşmıştım
(781 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ♥️
(409 puan) tarafından
Hepimizin inşallah cnm
0 oy
(739 puan) tarafından
Kızım yoğurt icin yeni mayaladigim sutu devirmsti masa sandalye halj heryer sut icinde kalmisti o aklima geldi bunda birseu yok bacim 10 dakikalik is
(781 puan) tarafından
Off kötü olmuş seninki. Benimki baya hafifmis o zaman yorumları okuyunca anladım :))
0 oy
(455 puan) tarafından
Benim yerimde olsan ne yapardin 2gune bir ya un döküyor ya şeker hicbisey dokmese yastık kiliflarinin yununu boşaltıyor hergun ayrı bişey artık 2 dk oturamiyorum eğer ortada yoksa kesin bı iş basinda
(781 puan) tarafından
Kaç yaşında seninki neden bu kadar yaramaz ki?
Park filan yakında yok mu çıkar onu veya oyuncak ile oynamıyor mu? Çizgi izlemiyor mu ?
(455 puan) tarafından
Çizgi flim izlesede çok az hemen sıkılır parka götürüyorum her zaman özel oyun alanı oluyor ya onlarada götürüyorum ama yine aynı bir enerji var bitmiyor 33 aylık sadece uykusunda duruyor
0 oy
tarafından
Bir de bayıl isyersen Ruken :))  misafirin yatak odasında işi ne abartmissiniz biraz sanki 
(781 puan) tarafından
Tabi efenim hemen bayılıyorum :)))
Bizim yatak odası kapısı girişin hemen ilerisinde kapı açık olunca görünüyor :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.
21 Ağustos 2023 Moda kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 888 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Goncagull (1,151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,472,474 soru

24,111,678 cevap

332,988 kullanıcı

...