0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından
Kızlar şimdi bizim iki kat evimiz kirada birinci katın kirasını yıllık alıp eltime (dul ) yollicaklar eltim bizimle ayni apartmanda oturuyordu 7 ay önce Antalya ya taşındı eltim için 1 buçuk trilyona arsa sattılar ve eltime 100 bin daha yollicaklar bunun öncesinde benim eşimin yaptığı bütün birikimi eltime yolladılar bizden habersiz ve benden çocuklarımdan kısarak yaptığı birikim ve şuan da birinci kati 95 bine kiraya vermiş kayinbabam gil ama esimden saklayıp 100 bin dediler üstünü tamamlayıp eltime yollicaklar üstüne benim eşimin parasıyla tamamlicaklar ki 100 bin gondermeyle kalmazlar kayınbabam eşime yemin etmiş 100 bine verdim diye ben eşime 95 bin olduğunu soylimmi eşim bana geçen gün bir cumhuriyet yaptı kaynanam aldı onuda yollayabilirler sizce eşime doğrusunu söylim mi söylemim mi hep hakkımızı yiyorlar yemin ederim ki

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dalga mı geçiyorsun bacım bu ne? Senin ağzından çıkanları kulağın duyuyor mu? Tamam dul kadını sahipsiz bırakmayacaksın, yetim evlatları sonsuz kol kanat geleceksin, saçlarının teline bile zarar gelmeyecek ama BİR BAŞKASININ HAKKINA GİREREK DEĞİL!

Bu ne ya çok sinirlendim... yine de sen gaza gelme bu yazdıklarımla, ben de haksızlığa uğradığım için artık nefret ediyorum böyle insanlardan.

Git söyle kocana. Benim ve çocuklarımın hakkını bir başkasına vererek mi sahip çıkacaklar diye sor ama ılımlı ol.
(304 puan) tarafından
Bu bayram çocuğuma kıyafet bile alamadim herseyimize karışıyorlar bugün biraz tavuk aldım kaynanam gördü geldi saatlerce konuştu neler dedi neler eşime soylicem hesabimizi herseyimizi ayrı yapsın üstüne yetmiyor eşimden gizli çeyrek altın yolladılar 8 tane esime 2 demişlerdi kayinbabam geçen akşam ağzından kaçırdı 8 tane diye benim büyük oğlum 2 buçuk yaşında epilepsi hastası 10 aylık da oğlum var oturmuyor bile çok korkuyorum bir sorunu çıkacak diye bunlar ufak çocuk hastanesi bezi var hiç bir şekilde bizi düşünmüyorlar esim bana aylık 10 bin verince kusuyorlar karına niye o kadar verdin diye
tarafından
Allahtan da korkuları yok. Git her şeyi söyle ama seninle bir şey konuşmam lazım inşallah güzel aktarabilirim diye giriş yap. Asla kızgın konuşma, kırgın konuş. Benim yüzümden mi diye sor, bir açıklama bekler gibi bak hep. Her şeyin farkındaymış gibi yapma, eşin her şeyin farkındaymış gibi soru sor ve cevabını bekle. Böylece onu düşünmeye ve idrak etmeye sevk edersin. Aksi türlü suçlu sen olursun
(304 puan) tarafından
Nasıl benim yüzümden mi diye sorayım ama bana sordu babam ne kadara vermiş diye sana ne kadar dedim kuranı kerim 100 bine verdik dedi ben şoka girdim birşey diyemedim nasıl yalan yere Kur'an'ı alet ederler diye düşündüm eşim dedi yalan mi söylüyorlar adam yemin etmiş nerden bilim ben dedim
tarafından
Eşinle  arandaki dinamiği bilemem onu sen ayarlayacaksın artık Rabbim kolaylık versin
-Reklam-
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Dul kadın tabi yardimci olsunlar ama seni ezerek değil birlik mi oturuyorsunki bu kadar karisabiliyorlar kazanç işini bolsun sizin cebinizden eltine veremezler kendi kazancını kayinbaban versin ama sizinkine göz dikemezler onun kocası yok rahat rahat yasiyo senin var sıkışarak ezilerek yaşıyorsun resmen
(304 puan) tarafından
Yok altli ustluyz ama dediğin gibi o rahat rahat yaşıyor biz ezilerek

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,207 soru

24,055,144 cevap

329,872 kullanıcı

...