0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (652 puan) tarafından
Sadece uyandıktan sonra 1 2 saat keyfi yerinde. 8 de uayndi diyelim 10 da uykusu gelmeye başlar öğlen uykusuna kadar mutsuz. Öğlen diyelim 2 de uyandı 4e kadar keyfi iyi. Ondan sonra gözlerini ovalamaya başlıyor uykusu geliyor. Akşam uykusuna kadar maf ediyor bizi. Dün akşam 7de sahile gittik parka yemin ederim oturup aglayasim geldi. Evde aynı dışarı çıkarız aynı parka gideriz oynamaz. Yemek yerken sürekli yere atar bir şeylere saldırır. Sabır çekmekten şiştim artık. Sürekli bir şeyleri yere fırlatır sinirle atar. Bugün oyun grubuna götürdüm çığlık kıyamet. Asla memnun olmuyor hiçbir şeyden. Ne zaman geçer bu durum veya ben ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum. Yerde durmaz, kucağıma gelir kucakta hiç durmaz hemen yere atmaya çalır kendisini. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Evde her şeye onu da dahil etmeye çalışıyorum bulaşık Makinesi falan boşaltıyoruz beraber veya çamaşır atıyoruz o zamanlar iyi. Onun harici asla oturmak durmak yok. 

4 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
Hangisi huyluki. Şuan yanimda 4 yas 4.5 yas 1.5 yas 3 bebe var biri ablamin. Hepsi birbirinden huysuz inanki. Ucununde birbirinden farkli uyuzlukalri var
-Reklam-
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Uykusunu tam alamıyor yüksek ihtimalle bacım 
0 oy
(461 puan) tarafından
Tv ya da bebek sarkıları izliyor mu benim kızımda böyleydi bir haftadır 0 ekran gidiyoruz huyu bayağı net bir şekilde yumusadı 
tarafından
Gözüm kesmiyor sıfır tv :(( zaten hiç oturmuyor bazen yarim yamalakta olsa nefes aliyom
(461 puan) tarafından
Ben seni asla yadırgamıyorum gayet iyi anlıyorum bende öyleydim sadece yemek yapmak ve bulasık toplayıp evi toplamak için açıyodum ama alıstı çocuk uyanır uyanmaz tv istemeye başladı bir gün pikniğe gittik ve orda asla durmadı 5dk bile ağlamadan durmadı eşimde yasakladı ne olursa olsun açılmıcak diye ilk 3 4 gün sürekli yanımda birileri vardı annem eşim falan öyle vakit geçirdik full parktaydık ya da su oynadı evde şimdi alisti kumanda görünce eline almıyor ya da benim telefonumu görünce şarkı aç diye ağla mıyor ama alısana kadar kumanda ve telefonu sakladım asla görmedi. Bugün eşim yoktu ilk defa başbaşa kaldık evde psikoloji k olarak açsam mı acaba ağlar mı acaba diye düşündüm ama açmadım sabrettim akşam yemeği yemedi biraz kiraz yedi şarkı açsaydım 2 3lasık yemek sokardım ağzına ama olsun bir niyet ettik devamını getircem inşallah gerçekten daha sakin daha yumuşak oldu tavırları
(537 puan) tarafından
Kızım telefonda çok çizgi film izliyor. Onun yüzünden telefonumu elime alamiyorum hemen ağlayip istiyor. Bide vermeyince saatlerce ağliyor bugün bile tüm gün ağladı ama vermedim. Benim o telefonu ona unutturmam gerekiyor. Önereceginiz bişey varmı nasıl bıraktırabilirim.25 gün sonra doğumum var nasıl yapacam hiç bilmiyorum 22 aylık kizim çok huysuz
(461 puan) tarafından
Benimki de 15gün sonra 22 aylık olacak zaten  bu dönemde genel bi huysuzluk var çok inatçı ve birşeyleri farkediyolar bilinçli bir şekilde istediği elbiseyi giymek için diretiyo mesela döndüremiyosun fikrinden ama kesinlikle birden kesin ve yanınıza birini çağırın o parka çıkarsın oyın oynasın siz hamile siniz diye diyorum son haftalar çok agır oluyor insan ve şunu düşünün eğer ekranı kesmez sen yeni bebek geldiğinde ikisiyle bir ilgilenemediğin için büyük olan full ekran izlicek daha da bagımlı ve kardeş kıskançlığı olacak sonra da çocuk huysuz diye adını çıkarıyoruz aslında huysuz değiller birden kes bacım ekranı bırak 2 gün mızmızlansın ama sonra çok şükür diceksin bak inan.
tarafından
Benimki çok hareketli çok izlemiyor ama ben tamamen kesmek istiyorum
(461 puan) tarafından
Emiyor mu
tarafından
Benimkimi yokkizz 3 yasinda
(537 puan) tarafından
3 aylık hamileyken kesmiştim
(652 puan) tarafından
Hayır canım sıfır ekran ilerliyoruz hala. Ekransiz böyleyse ekran açsam iyice agresif olucak galiba
0 oy
tarafından
33 34 den selam kafayı yememe ramak kaldiiiii

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 87 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde egeli (792 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 601 göst.