0 oy
1,114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,077 puan) tarafından
Arkadaşımla az önce konuşuyorduk merak ettim kızlar ben temizliği yemeği yaptıktan sonra (çocuk uyuyorsa) duş alır üstümü değiştirir düzgünce giyinir eşimi öyle karşılarım duş alamıyorsam deodorant mutlaka sıkarım koku hassasiyetim var genel olarak yemek veya temizlik malzemesi korkmaktan hoşlanmıyorum.. Siz nasılsınız? Yani eşinizi özenli karşılayanlardan mısınız? Yoksa uğraşamam diyenlerden mi? :D hadi sohbet edelimmm

29 Cevaplar

0 oy
(1,609 puan) tarafından
İşten geliyorum.is kıyafetini çıkartıp.pijama giyiyorum yemek yap evi topla vs vallah pijamayla karşılarım.yemk yatağıma şükretmesini lazım 
-Reklam-
0 oy
(420 puan) tarafından
Kaynanam yokken bende öyleydim 1 aydır bizle ve sanırım hep olacak ister istemez çekiniyorum hevesim olmuyor paspalim bu ara
0 oy
(4,744 puan) tarafından
Ben hazirlanirim o gelir kızar mutfakta böyle gezme diye arkası orman bir tane teras var agazclardan ev gözükmüyor perdede inik yok illa beni görüyorlarmis cama flim çekti bende arada hazirlanirim sürekli değil 
0 oy
(670 puan) tarafından
Önce kendim için temiz olmayi seviyorum simdi sıcaklarda arttı sabah temizlik vs bitirir yarıdan duş alır temiz giyinirim yemek falan yaparım eşim gelmeden yine kıyafetini değisirim dediğin gibi parfüm vs sıkarım yani özellikle eşim için değil
0 oy
(409 puan) tarafından
Eşim ayda iki gün geliyor, tabiki en güzel kokuyu sürer en güzel kıyafetleri giyerim;))
0 oy
(15,560 puan) tarafından

Bende öyleyim hazırlanırım  :)

Kız kardeşim bir video atmış eniştem evdeyken ablamla görüntülü konuşmamız eniştem yokken diye :D

0 oy
(2,625 puan) tarafından
çocuktan önce her gün hazirlanirdim da şimdi 9 aylık hiç durmayan bir bebeğim var valla her gün ona yemek hazırladığıma şükür etsin 
0 oy
(23,467 puan) tarafından
Bende duş alırım dipköşe bile yapsam duşa girerm saçlarım belime kadar at kuyruğu yaparım hafif makyaj deodorant parfüm askılı ve seksi donlar djdjjdjd 
0 oy
tarafından
Baktım varss yaparım biseyler yoksa gece hazirlanirim o ona yetiyo zaten 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 825 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 665 göst.
5 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 911 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,308 cevap

330,740 kullanıcı

...