Kızlar bir şey dikkatimi çekti bunu eşime de sordum pek açıklayıcı bir cevap veremedi ama neden olmasın size de sormak istiyorum siz olsanız yapar mısınız ?
Öyle olmaz edepsizlikte sınır tanımayalim ne dmeek adet olunca kutlma yapmak iyi degilsiniz gerçekten Sünnetin kutlanmasina bile karşıyım gereksiz.
Ben ikisine de karşıyım. 2 oğlum var ikiside sünnet oldu biri 6 aylıkkem oldu şimdi 3 yaşında biri 1 yaşında yeni yaptırdık . Eşim ilerde düğün yapacakmış . Nh yaprsın dedim . Ne alaka ya çocugum şeyi kesilmiş ben neyini kutlayayım . Kızım olsaydı belki farklı düşünürdüm diğer konuda . Ama şimdilik bana gereksiz geliyor anne kız olarak kutlananilir. Alırım yemepe sinamaya alışverişe götürür güzel bir gün geçiririm böylesi daha güzel geliyor . Sonuçta ben adet olduğumda herkes bilsin istemem tabi bu benim kişisel düşüncem . Yapmak isteyene saygım sonsuz . Birisi beni çağıraa böyle bi eylenceye gider kutlarım . Ama dediğim gibi bana göre sünnet düğnünede gerek yok . İlerde alsın cocukları iki resim çektirsin kıyafetle oda hatıra diye babada annede hoop bi eylence merkezi aramızda yeme içme eve geliş kapanış başkalarını neden yedirip içirip eylendireyim bu devirde çok masraflı
1,486,246 soru
24,298,475 cevap
343,917 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın