0 oy
299 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (14,204 puan) tarafından
Kızlar misafirlerim gelecek çaya sizce neler yapayım? 4 çeşit yapmak istiyorum birde yanına kuruyemiş falan. Fikirlerinizi bekliyorummm.

9 Cevaplar

0 oy
(7,814 puan) tarafından
Poğaça,börek,kısır,kek klasik en kolayından çay menüsü:)
(14,204 puan) tarafından
Ya daha farklı şeyler yapmak istiyorum :D müdürüm falan gelecek :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kısır

Pogaca

Yogurtlu makarna salatası

İrmikli meyve soslu muhallebi
(14,204 puan) tarafından
Daha farklı şeyler bekliyorum sizden :D
tarafından
Emm ozaman domates soslu fellah köfte ıspanaklı sufle pacanga böregi cheescake bak zor gibi ama hepsi aşırı kolay :dcheescake de migrosta cheescake karısımı satılıyor onu sadece yogurtla cırpıcaksın bide biskuvileri sadece rondoda cekiceksin üstünede hazır meyveli jole sos al 5 dakikada hazır bide aynı hazır gibi güzel oluyor tadı :d
(14,204 puan) tarafından
Teşekkür ederimmm
0 oy
tarafından
Kıbrıs tatlısı 

Rus salatası 

Tuzlu tatlı kurabiye 

Börek 
(14,204 puan) tarafından
Kıbrıs tatlısı iyi fikir çok yedim ama hiç yapmadım onu bı bakayım
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Ben fındığı rendeden geçirip un haline getirip içine bir su bardağı yarısı pudra şekeri koyup bir çay bardağı sıvı yağ ile fındıklı kurabiye yapıyorum hamuru toplayana kadarda un ilave ediyorum. Çok güzel oluyor ağızda dağılıyor. Sirke ilede tuzlu kurabiye yapıyorum oda ağızda dağılıyor pastahane usulu olan tuzlu kurabiyelerden. Kek olarakta eritme çikolayata ile browni yapıyorum. Bunları yapabilirsin. 
(14,204 puan) tarafından
Kurabiyeyi not aldım canım mutlaka yapıcam teşekkür ederim
(2,385 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Rica ederim cok güzel oluyor kızarmadan un kurabiyesi renginde piştiğine emin olunca çıkar hemen pişer zaten.  Kızarmayacak :) üstüne bir tane fındık koyarak süsleyebilirsin. Pudra şekeri az olursa bir su bardağını bir parmak boşluk bırakarak yap hamuru yiyedebilirsin tadına bakmak için şekerinin. Sana verdiğim bir su bardağı çekilmiş fındığa olan ölçüler ama bir tepsi kurabiye çıkıyor. Baktık az gelecek aynı ölçümle tekrar aynı işlemi yapabilirsin yada kafan karışmayacaksa bu ölçülere göre 2 tepsilik yaparsın
(14,204 puan) tarafından
Çok sağol canım yapıcam
(2,385 puan) tarafından
Ricaederim :)
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Milföy hamurundan mini pide şehriye salatasi minj tuzlu kurabiye cevizli çatlak kurabiye atıştırmalık poğaçalar yoğurtlu mayonezli kırmızı pancar salatası 
(14,204 puan) tarafından
Çok teşekkür ederimmm
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Patates salatası yada mercimek köftesi makarna salatası yada kısır bunlardan biri olsun, hazır yufkadan Bi börek yap yada sade poğaça mayalı, Bİ KURABİYE yap tuzlu birde yaş pasta yap, ıslak kek olur o tarz tatlı niyetine tamamdır 
(14,204 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(28,254 puan) tarafından
Kurabiye poğaça kısır ıslak kek en kolay bunlar :)
(14,204 puan) tarafından
Farklı bir şeyler söyleyin diye post açmıştım ben ama :D
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Yapabilirsen ya Kıbrıs tatlısı yada trileçe yap yada hazır yufka baklava. 

Yine yufkadan güzel bir börek ıspanaklı peynirli özellikle baklava yufkasindan çok güzel oluyor.

Klasik bir kurabiye tuzlu 

Şehriye salatası yada kuskus salatası yapabilirsin birde yeterli bence ekstra istersen Bi yaprak sarması filan. 
(14,204 puan) tarafından
Ayy hayatta yaprak saramam hiç bana göre değil :D teşekkür ederim canım
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Haşaşlı limonlu kek yap :))
(14,204 puan) tarafından
Ya evde hazır limonlu kek harcı var onun içine direk haşhaş alıp koysam olur herhalde dimi :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 531 göst.
23 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 560 göst.
6 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Eymen Alim25 (1,423 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 334 göst.
13 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Adilazimdegil33333 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
2 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,676 soru

24,158,053 cevap

335,200 kullanıcı

...