+1 oy
528 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,964 puan) tarafından
Allah aşkına buna bi çare çözum bişey yok mu :( 2 gündür bacaklarım uyuşuyordu dun gece de huzursuz bacak sendromu çıktı ortaya. Ne uyuyabildim ne yatabildim. Hamileliklerimde oluyirdu ama geçti sandım sonra, şimdi yine başladı atakları :/

11 Cevaplar

0 oy
(163,382 puan) tarafından
o psikolojik bisidi ben oyle biliyom yasadigin stres vs oyle yansimistir vucuduna
(11,964 puan) tarafından
Olabiilrr valla bu ara stres yapıyorum biraz sıpalara :) hatta  en son oğlan durmuyor diye wcye bile gidrmemiştm ve ondan sonra başladı sanki uyuşmaya. Hiç stresten olacağnı düşunmedim
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Magnezyum ve d vitamin eksiliğinden mi oluyordu
(7,786 puan) tarafından
Daha iyi canım ama daha yalnız kalmadı hiç. Diğer ablam yanında kalıyor oda dönemiyor yalnız kalmaması için. Ablam evine dönünce nasıl olacak bilmiyorum.
(11,964 puan) tarafından
:( Allahım sabirlar versin. Bi uzman desteği fln alır belki bir zaman sonra :(
(7,786 puan) tarafından
Amin canım. Bir bebek istiyor biraz toparlanınca olsun oyalanırım diyor
Diğer ablamda 6 yaşındaki oğlunu kazada kaybetti. 2 yıl sonra bir bebeği olana kadar toparlanamadı bebeği doğunca yeniden toparlandı çok iyi geldi ona . O yüzden oda istiyor bana iyi gelecek diyor ama biraz zaman geçsin öyle olsun diyor. Daha acısı çok taze
(11,964 puan) tarafından
Gercekten mi iki ablanın da aynı kaderi paylaşması peki :(( ay tüylerim diken diken oldu ya Rabbim peygamber sabrı versin tüm evlat acısı yaşayanlara. Cennette şefaatcileri olsun inşallah :(
Evet bazıları asla yeni bir bebek istemiyor kabullenemiyor bazıları ise yeni bebekle toparlanmak istiyor.. Rabbim gönlune göre versin :(
(7,786 puan) tarafından
Öyle canım Allah razı olsun Kimseye vermesin bu acıyı
0 oy
tarafından
Bende hamile iken de değilkende çok olur stres ten uzak durun ılık duş alın hafif egzersizler yapın 
(11,964 puan) tarafından
Stres tetikliyormuş bunu bilmiyordum :/
0 oy
(639 puan) tarafından
Dün biri reelde görmüştüm hardal tohumu alınıp her sabah bol suyla bir çay kaşığı içince fayda ediyormuş.  Bende deneyecem umarım şifa buluruz
(11,964 puan) tarafından
Inşallah canım, arkadaşlar yazmış stresten de oluyormuş ben bilmiyordum
0 oy
(3,130 puan) tarafından
Stres tetikliyor hastalığı önemser isen şiddeti artıyor bende de vardı şuan geçti elhamdülillah .kendimi aşırı stresten uzak tutuyorum eğer birşeye çok takıldı ise kafam hemen zihnimi boşaltacak bir etkinlik yapıyorum.o halde iken de duş al müzik yada Kur'an yaşam stilin ne ise ben bir zikir açarım hemen bir kahve uzanirim gözlerimi kaparim rahatlarim bol bol temiz havaya çık maalesef doktor ile bir tedavi saglayamadim ben ama bu şekilde kendi kendine iyi oldu ve benimki bütün yasantimi etkiliyor du 
(11,964 puan) tarafından
Gerçekten öyle doktorluk tedavisi fln yok bu illetin :/ stres tetikliyormuş ben bilmiyordum. Bu aralar stres yaşıyorum biraz çocuklardan dolayı hemen atak halinde gelmeye başladı. Ilk 2 gun bacaklarım uyuştu gece de sendrom oldu.
(3,130 puan) tarafından
Ben gündüzleri oluyordu yuruyemiyor sürekli tüm vücudum titriyordu ama hastalık ile dalga geçtim üstüne gittim mesala o gün zaten mümkün degilde iş yapmam hiç yapmadım bunu kafama da takmadım eşim dışarıdan yemek getirdi o yaptı bazen ruhunu özgür bırak kendini mutlaka dinlendir rabbim şifa versin
(11,964 puan) tarafından
Haklısn canm hastalığı dinlemek daha çok hasta ediyor insanı
Amin insallah çook sağol Allah razı olsun❤️
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Kalıp sabun iyi geliyo diyorlar ama bende deniycem perişan ediyo beni 
(11,964 puan) tarafından
Yok boyle bisey ya gün içinde yine eh idare ediliyor hep ayaktayız zaten ama oturunca yatinca mahvediyor insanı.kalıp sabun nasl kullanılıyormuş?
(4,342 puan) tarafından
Gece delirtiyo beni Hele Bi de vücudum yorgun uykusuzsa oturup ağlayasım geliyo. Sabunu çarşafın altından yatağa koyun diyorlar faydasını gören çok kişi varmış dogumuma az kaldı özellikle doğumdan sonra krize giriyorum bildiğin bu defa deniycem inşallah ise yarar
(2,762 puan) tarafından
Kalıp sabunu ben kullanıyorum psikolojik mi bilmem ama bana çok iyi geliyor. Bazen pijama çorap arasına sıkıştırıyorum kalıp sabunu o derece:) vala ağlanacak halime gülüyorum
(4,342 puan) tarafından
Bende denemek istiyorum normalde snee de bi kac kere olan hastalık bebek doğduktan sonra her gece oluyo Allah yardım etsin en çok ondan korkuyorum
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Babamda da var ilaç kullanıyor faydasını gördü ilaç içmediği zamanlarda yine aynısı oluyor ama
(11,964 puan) tarafından
Ne ilacı ki kuzum? Vitamin flnsa içebil8rim belki ama başka bişeyse emziriyorum içemem sanırm
(2,405 puan) tarafından
Doktora gitmişti onun için onu kullaniyor ama tam ne ilacı bilmiyorum maalesef canım
0 oy
tarafından
Magnezyum ilaci kullanmalısın 

Benim Hamileyken olur ve aslaa yikamadan beni uyutmazdi
(11,964 puan) tarafından
Gece uykumdan uyanıp buz gibi soğuk suya tuttuğum günler oluyordu evet :) aslında bi kan değerlerime baktırp ilaç yazdırsam olur ya. Stres de tetikliormuş
tarafından
Ben normalken yaşamıyorum Allah'tan yoksa hic çekilmiyo geceleri kıpır kıpır ordan oraya ordan oraya yeni dogurdumda kurtuldum valla bide bacak kramplarim vardi ☺
(11,964 puan) tarafından
Kramp zaten hamile kalıp doğurana kadar hep oluyor bende :) gece valla bagırarak uyandığm oluyordu. Hadi hamileykrn oluyor doğurunca geçiyor da şimdi yine olunca sinit olmaya başladm :( bazen bebe uyutmaz uyuyamam bugün de bacaklarımn hatrina uyumadm :Djd
tarafından
Ahhh ahh ana olmak zor bende hamileyken gezerdim geceleri simdi neden uyumadığıma pişmanım dogdu anami ağlatıyo daha 1 aylik minicik ama nasil sinirli küçük hanim ❤☺
0 oy
(2,384 puan) tarafından
Bence yok yıllardır çekiyorum genelde kansızlıktan oluyormuş bende de var evet ama sürekli kan ilacı kullandığım halde kan değerim.yükselse bile o hiç geçmiyor 
(11,964 puan) tarafından
Kansızlık bende de var 10larda fln geziyor değerlerim hatta iyice düşmuş olabilir :/ kan ilacı da kullanıyordum
(2,384 puan) tarafından
Aslında bitkisel yapmak lazım kansızlık için de
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Magnezyum takvıyesi ya da kabak cekırdegı ya da maden suyu günde bir muz. Bunları yapabilirsiniz ya da carsafınızın altına bir kalıp sabun koyup yatabılırsıniz
(11,964 puan) tarafından
Kabak çekirdeğini çok fazla tüketiyordum bir ara böyle şikayetim doğumdan beri yoktu ama yeni başladı işte muzu da yerim aslında bir de kalıp sabunu deneyeceğim üstte bir arkadaş da yazmış Çok teşekkür ederim
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Magvital yazdırdım ben geçen sağlık ocağına. Benimde kolumda oluyor o ama doktor sinir sıkışması da olabilir dedi bana. Yatmadan 1 saat önce suya atıyorum içiyorum rahat uyuyorum onu içince
(11,964 puan) tarafından
Gecmis olsun canım, magvital bende de var bugün bi içip denesem aslında
(1,248 puan) tarafından
Dene bence canım sana da çok geçmiş olsun iyi geliyor o

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 437 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde erdem.hilal (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 405 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy