0 oy
1,230 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

bana bu yazıyı anlatirmisn ne demek istyr ...kizlar eşimin msj çöp kutusunda gördüm bunu karşı tarafa yazmış numara var ama ben kendim kaydedince profil görünmüyor ben bu numarayı nasıl bulabilcm profilini nasıl girebilcm bir uygulama güvenilir varmı bildiğiniz şuan eşime patlamamk için zor tutyrm yalan söyler diye emin olmam lazım 

28 Cevaplar

0 oy
(429 puan) tarafından
Nerelisin eşin bu dili nerden biliyor bı kadına yazılmış gibi duruyor ama tam emin değilim 
-Reklam-
0 oy
(4,361 puan) tarafından

Sen bunu bimdoktor yada eczacıya göster anca onlar anlar çok karışık:D

Benim doğum günüm var bana saat kundura al falan yazıyor 

0 oy
(1,414 puan) tarafından

Doğum yeri:MAĞARA

Bu zır cahil kimmiş bulan çıktı mı ve ne yazıyor
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Acaba hangi dil bu

0 oy
(10,354 puan) tarafından
Cnm watsaptan profil görünmüyorsa birde bip veya telegramdan bak orda görünüyor olabilir
0 oy
(1,492 puan) tarafından
188 80'i ara numarayı sorgulat. Bilgileri gizli değilse isim soyisim bilgisi verilir. Eşin uyuyunca eşinin telefonundan ara numarayı. Açınca yanlışlıkla oldu falan de veya telefonu açtığında sessize al eşini uyandır biri seni arıyor de ver telefonu eşine. 
0 oy
(726 puan) tarafından
Kiz gülüm benim benim yarin doğum günüm var biz seni bekliyoruz doğum günü hediyesi al bir saat al bana bide bu kurbana yine al gel gidek kurbanlik alak anladigim bu
0 oy
(297 puan) tarafından
Instagram arama yerine numarayı yazarsa hesap açılırken numara kullanılmışsa da bulabilirsin kim olduğunu. 

Yada ara Ayşe napiyosun de direk oda ben Ayşe değilim der siz kimsiniz de söyler bence kim olduğunu sonra kusura bakmayın yanlış aradım de yada numarayı yanlış yazdım galiba de kapat.

Ama bana kalırsa sanki eşinin telefonundan biri mesaj atmış gibi aksi durum olsaydı eğer eşin çöp kutusundan bile silerdi. Kesinlikle akşam gelince sor canım böyle böyle mesaj var senin telde soracaktım unuttum ne o diye sor kem küm ederse bilki bişey sakliyodur ama bilgim yok felan derse de demek ki başka biri atmış olur 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 707 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yigido (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 490 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde sevgi.att (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 539 göst.