0 oy
540 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Kızlar daha önce yazmıştım zaten eş ile ilgili diğer postuma bakarsanız görürsünüz işte bende kadına yazmayı düşünüyordum ama kafama yatmadı eşimden öğrensem diyorum oda söylemez zaten yemin ediyordu kadın da aynı şekil olayı nasıl öğrenirim bilmiyorum böyle düşüne düşüne kafayı yerim artık rüyalarıma kadar geliyor bu kadınla eşimin arkadaşı da konuşuyor ve eşim bu kadınla bir ilgim yok dedi arkadaşımla konuşuyor dedi hata mesajlarını istim bak dedi istedim arkadaşı gönderdi kadın birsürü şey yazmıştı ne deseniz cinsel konular buluşma konuları hersey işte bende adam bununla nasıl konuşuyor numarayı nerden aldı dedim ben verdim dedi bana hiç inandırıcı gelmedi yani aklıma şu geliyor eşim o mesajları arkadaşına gonderip beni inandırmak için arkadaşım konuşuyor demiş ola bilir mi ben nasıl öğrenecem eşimin adı o kadınla çıktı diye eşim o hatini değiştirdi ve hiç bisi öğrenemiyorum ama bunlar aklımdayken bebeğimi bile düşünemiyorum artık 5 buçuk aylık hamileyim ne yapacam kadına yazsam mı 

5 Cevaplar

0 oy
(29,809 puan) tarafından

Yani bilemedim kendi içine ne siniyorsa onu yap 

(122 puan) tarafından
Ya öyle de ama gerçek mi değil mi onu da bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Kadına yazınxa doğruyu anlatacak nı o da var 
(122 puan) tarafından
İşte bende bunu düşünüyorum nasıl çıkarayım bilmiyorum
0 oy
(83 puan) tarafından
Eşinin hattı ne canım?
(122 puan) tarafından
Turkcell canım
(83 puan) tarafından
Eşinin telefonunu al Turkcell uygulamasına gir tatlım.
Mesela bu ayın fatura detayına gir, fatura detayında bütün numaralar vs çıkar karşına. Ordan bak.
Umarım korktuğun şey başına gelmez
(122 puan) tarafından
Öyle bir yer yazmıyor canım da bide faturalı değil ki nasıl bakacam ya gözükmüyor
0 oy
(1,636 puan) tarafından
Kadına zarf at öğrendim eşim itiraf etti ahlaksızlar de zaten dökülür canım 
(122 puan) tarafından
Ya eşimi ararsa ben kendimi küçük duruma düşmeyeyim mi yazsam gurursuz falan dese
0 oy
(93 puan) tarafından
bana nedense vesvese yaşıyorsunuz gibi geldi..
(122 puan) tarafından
Nasıl yani

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 191 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Azerin annesi (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 404 göst.
3 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.
0 oy
12 cevap 405 göst.

Kategoriler

1,453,153 soru

23,854,204 cevap

320,017 kullanıcı

...