0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Gorevli oldugumuz bir koyde kadinin biri cok ayip etti bize karsi o kadar iyiligimizi gormesine ragmen kalbi o kadar pismiş ki yeni fark ettik bende o kadini gorsem soyleyecegim durumu ama bir goremedim bunuda diger iki komsuma anlattim onlarda normalde o kadinla pek konismazlar huyunu bildikleri icin ama beni dogru duzgun dinlemediler bile bende lafim yarim kalmasin diye sal.k gibi anlattim ama sonradan fark ettim beni dinlemek istemediklerini sonradanda pisman oldum acaba onlara soylemekle kotu birsey mi yaptim ben resmen o kadinla onlar soguk olmasina ragmen beni dinlemediler

5 Cevaplar

0 oy
(3,810 puan) tarafından

Hiç bişey anlamadım gülüm yaa, tam olarak olay neyy:(

(3,810 puan) tarafından
Hee anladım şimdi,valla canısı inan ne diyeceğimi bilemedim ama keşke onlara anlatmasaymışsin
(508 puan) tarafından
Neden kotu birsey mi yapmisim ben
(3,810 puan) tarafından
Hani gider o kadına anlatirlarsa o kadın başka bişey derse eğer belki ona inanırlar ve sende haklı iken haksız duruma düşmüş olmaz mısın
(508 puan) tarafından
Ben zaten o kadinla bu durumu konusacagim ama goremedim daha yani onlari insan yerine koyup anlatmisim beni dinlemek istememeleri buyuk saygisizlik degil mi
(3,810 puan) tarafından
Yani öyle tabi ama boşver yaa takma sende bı daha onlarla muhatap olmazsın canısı
-Reklam-
0 oy
(5,706 puan) tarafından
Olaya karismak istememisler belli ki
(508 puan) tarafından
Oyle ama ben onlari adam yerine koyup anlatmisim  insan bi dinler degil mi
(5,706 puan) tarafından
Ilgisini cekmiyo veya karismak istemiyolarsa zorlayamazsin ki. Sende baska mevzuya gecseydin
0 oy
(390 puan) tarafından
Bence ayıp etmişsin, seni dedikoducu biri olarak düşünmüş olabilirler.
(508 puan) tarafından
Ama o kadinin yaptigini hazmedemedim zaten o kadinada gorsem soyleyecegim ama onlarin beni dinlememesi zoruma gitti
(390 puan) tarafından
Araları iyi değilmiş,  bunu bile bile anlatman sanki dolduruyomussun gibi olmuş. İçinde yaşamalısın.
0 oy
(9,410 puan) tarafından
Günaha girmek istememiş olabilirler zaten aralarıda iyi değilmiş 
(508 puan) tarafından
Kendimi kotu hissettim ben anlatmaya calisiyorum araya laf katiyorlar falan bende cok sonradan anladim dinlemek istemediklerini sonrada anlattigima pisman oldum
0 oy
(15,008 puan) tarafından
Gıybetini yapmak istememişler ve evet yanlış yapmışsın 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 393 göst.

Kategoriler

1,468,572 soru

24,060,478 cevap

330,124 kullanıcı

...