0 oy
475 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,900 puan) tarafından

image

dogru müdür acep

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne sakadir kız sacmamalamasinlar 
(715 puan) tarafından
Gebelik istyrmusnz kullanmıyorsunuz abooo eşim bir tane aldı ne kadr para verdi dedim saliocagi beleş verysa alırım ama eşim kızar niye aldın diye ama pahalı yaaa acmayana kadr birşey olmyr cnm
tarafından
Hamileydim yeni doğurdum jsjsjsjs

Sor sen esinin haberi olmasin alirsan biyerde okudum sorunca verdi dersin niye kizsinki
tarafından
Kız bizim burda vermiyolar önceden hap iğne kondom hepsini veriyolardi şimdi yok hiçbiri
(9,080 puan) tarafından
bi cicuga bakamiyor millet ac acikta cicuguna ne bez ne mama alamio millet . milltin uckurunu dusunecegine  ihtiyac mazemelerini ucuzlatsinlar ilk once
(7,320 puan) tarafından
Bana ebe verdi istiyorsan vereyim dedi olur dedim.bebegim için kontrole gittiğimde veriyor. Birer birer değil fazlaca veriyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yalan cnm ya inanmayın sonra evlik dışı zina birsuru çocuk olur böyle birşey olamaz 
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Yok be ne doğrusu. Doğru olsa bile herkes baş kaldırır. Kim bakamayacağı bir çocuğu doğurmak ister ki. Hadi doğurdu diyelim devlet yardım etmiyor. Kime neye güvenerek doğurucaksın. Çocuk doğurmakta ne var. 5 dakikalık zevk ile 9 ay boyunca öyle böyle zaman geçer. Doğum olur sonrası kaderine mahkum. Olmaz böyle bir şey. Onca durumu olmayan insan var. Psikolojik sorunu olan insan var. Hatta bence herkes anne baba olmamalı. Önce sağlam bir testten geçilmeli ondan sonra onaylanırsa anne baba olunmalı. 
0 oy
tarafından
Twk yada iki çocuğu neden yapıyoruz acaba ekonomi yüzünden değil zaten 
0 oy
(2,625 puan) tarafından
Doğum artışlarında düşüş varmış oyüzden bence korunmayı zorlaştırıyorlar korunanın bile maliyetleri belli eskiden ücretsiz yapılanlar ücrete tabi tutuldu ama yasaklanması brnce tamamen yalan kişinin hak hürriyeti gitmiş oluyor sonuçta bence kısaca maliyetle korunan korunacak koruyamayan kalacak
0 oy
tarafından
her gördüğünüze inanmayın sosyal medyada. insanların üreme ya da ürememe tercihine kimse karışamaz 
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Nüfus konusu doğrudur.Lakin öyle bir şey yapacaklarını düşünmüyorum.
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Haha sanmıyorum hele prezervatif asla yapamazlar Afrika da bile ülke arası gecislerde bedava dağıtıyorlar hastalık olmasın millette diye milleti kedi gibi cogaltacaz derken çocuk yapacak insanları şakata atamazlar:))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 257 göst.
8 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde ozge.123 (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 456 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 466 göst.
8 Mart 2019 Diğer kategorisinde DamlaNur'un Annesi❤️ (807 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,339 soru

24,182,008 cevap

336,371 kullanıcı

...