0 oy
1,499 göst.
Diğer kategorisinde (293 puan) tarafından
Kizlar Bi kaç gün önce açılmak istediğimi burada yazdım sizlere pek Bi cevap da gelmedi ama sürekli git geldeyim kafam karışıyor açılmak istiyorum açık kendimi mutlu hissediyorum ama korkuyorum da pişman olur muyum sonrasında ne hissederim bilmiyorum birde Bi kaç gündür araştırıyorum açılmasın günahı diye hocalar felan hep söylüyor ekstra bi günahı yoktur yani Bi kadına kapanmak evet farz bunu biliyorum ama biz insanlar diyoruz ya kapanip açılmak daha günah öyle bisey yokmuş ha ortunmedenonce açıklık ha ortundukden sonra açıklık aynı günahmış ama ben 5yildir kapalıyım ve sürekli kendimle cebellesiyorum kendimi beğenmiyorum ne yapacağımı şaşırdım yaşım da 24 18yasinda kapandım hala alışamadım gibi ozguvenimi kaybettim sanki kendi isteğimle kapanmıştım şimdi de kendi isteğimle açılmak istiyorum ama cesaretim yok eşim de sürekli gözü dışarıda açık kızlara bakıyor hep tartışıyoruz belki onun da payı yüksek bilmiyorum akıl verin bana ne olur 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah için tesettürden vazgeçme Rabbimin emri sende uyguluyorsun elinden geldiğince ,şeytana uyma 
(293 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorum için zaten içimde bi korku Bi huzursuzluk var istiyorum desem de cesaret edemiyorum ama eşimin bu davranisi beni maffediyo
-Reklam-
0 oy
(981 puan) tarafından
Senin sorunun aciklik kapalilik degil ozguven eksikligi inan acilsan da kendini begenmezsin ben nice kapali tarz stil sahibi ozguveniyle aciklardan da guzel duran kapalilar goruyorum acik olunca guzel olmuyorsun yani giyinmesini bilen kapaliyken daha guzel oluyor 
(293 puan) tarafından
Aslında kapalı kendimi beğeniyorum ilk zamanlar çok da mutluydum ama eşimin bu davranışı bana ne dusunecegimi sasirtti bende korkuyorum açılmaya içimde böyle bisey düşününce bile Bi huzursuzluk oluyo
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Bir tane arkadaşım 10 yıldır kapalıydı 2 de kızı var..bir anda açıldı ve sanki kendini buldu..hanım hanımcık çok bakımlı çok sosyal bir kadın haline geldi. Kapalıyken mutsuzmuş bunu anladım 
(293 puan) tarafından
Evet bazı insanlar da öyle oluyo özüne dönebiliyor bende bu süreçte eşimin d payı yüksek tabi çok agresif biri oluyorum ama Bi okadsr da korkuyorum açılmaya
0 oy
tarafından
Yavrum açılacağına kocayı şutla irrezil herif yâ 
(293 puan) tarafından
İnan oda da cesaret edemiyorum sonra ne yaparım diye düşünüyorum:(
0 oy
(2,882 puan) tarafından
Ben açıldım sonrasında çok fazla pişman oldum.. asla kimseye onermiyorum yani insanın yapacağı en yanlış kararlardan bence. Şimdi tekrar kapanmak çok.zor geliyor yine aynı şeyleri yaşarsam kaldıramam diye. Keşke hiç acilmasaydim o zaman daha mutlu olurdum vicdanım rahat olurdu en azından diye düşünüyorum. Seni benden daha iyi kimse anlayamaz başına gelmeyen bilemez gerçekten. Sonrasından içinde bi boşluk kalir dolduramazsin omur boyu pişman olursun yapma bence.
(2,882 puan) tarafından
Ayrıca daha büyük günah diyemiyor olabilir din alimleri ama düşünsene kapalıyken açıldığında bu eylemi çevrende seni gören bilen insanlar için meşru hale getirme ihtimalin var. Belki seninle aynı duyguları yaşayan başka bi akraban senden güç alıp açılmaya çalışabilir. Oznaman bunun vebali de boynuna olir. Yani daha büyük günaha girmiş olursun
Böyle düşün bence
(293 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun haklısın elbette ama eşimin de payı yüksek inan ne yapacağımı şaşırdım onun bu tavrı bana sağlıklı düşündürmüyor :(

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 2,463 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ilayda2022 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
11 Eylül 2024 Moda kategorisinde Aselinannesiiiii (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
16 Haziran 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.