0 oy
1,454 göst.
Diğer kategorisinde (293 puan) tarafından
Kizlar Bi kaç gün önce açılmak istediğimi burada yazdım sizlere pek Bi cevap da gelmedi ama sürekli git geldeyim kafam karışıyor açılmak istiyorum açık kendimi mutlu hissediyorum ama korkuyorum da pişman olur muyum sonrasında ne hissederim bilmiyorum birde Bi kaç gündür araştırıyorum açılmasın günahı diye hocalar felan hep söylüyor ekstra bi günahı yoktur yani Bi kadına kapanmak evet farz bunu biliyorum ama biz insanlar diyoruz ya kapanip açılmak daha günah öyle bisey yokmuş ha ortunmedenonce açıklık ha ortundukden sonra açıklık aynı günahmış ama ben 5yildir kapalıyım ve sürekli kendimle cebellesiyorum kendimi beğenmiyorum ne yapacağımı şaşırdım yaşım da 24 18yasinda kapandım hala alışamadım gibi ozguvenimi kaybettim sanki kendi isteğimle kapanmıştım şimdi de kendi isteğimle açılmak istiyorum ama cesaretim yok eşim de sürekli gözü dışarıda açık kızlara bakıyor hep tartışıyoruz belki onun da payı yüksek bilmiyorum akıl verin bana ne olur 

25 Cevaplar

+8 oy
(600 puan) tarafından
Eşin gözü dışarıda günaha giriyor diye sende açılıp başka erkeklerin gözüne gelip günaha gireceksin diye bi şey yok . Herkes kendinden mesul . Kimse seni zorla kapatmadı kimse de seni zorla açamaz . Günah da senin sevap da . Namaz da Allah'in emri tesettür de . Kimse sana neden namaz kiliyorsun ya da kılmıyorsun diye soramaz ise niye acildin niye kapandın diye de soramaz . Ama uyanabilir. Burda kimsenin senin günaha girmene ortak olmasını bekleme . Acil demek büyük vebal . Kendin iyice düşün taşın kararını ver . Ben sana açılma sakın desem açılmayacak misin? Ya da acil desem benim lafımla mi açılacaksın ? 
(293 puan) tarafından
Burda kimsenin lafıyla acilmicam sadece sizlerin düşüncesini merak ettim kafam karışık olduğu için bu durum bitek benim başıma gelmiyordur eminim ki. Farkindaysaniz yukarı da belirttim kendimi beğenmiyorum mutlu değilim ozguvenim yok diye insan önce kendini beğenmeli yoksa dışarıdaki yabancı erkeklerin gözüne girme gibi Bi niyetim yok açıkken de çok açık giyinen biri zaten degildim benim acıktığım sadece saç açıklığı o kadar
(600 puan) tarafından
Evde beğen kendini . Evde açık saçık giyin süslen . Kendini mutlu et .
(293 puan) tarafından
Zaten bunu çoğu zaman yapıyorum ama eşimin umurunda olmuyorum kafam karışık diye buraya sormak istedim ne yapmaliyim insan insana iyi geliyor belki Bi lafınızı Bi güzel sözünüzde fikrim değişecek burda yaptığın doğru demenizi beklemiyorum günah olduğunun bende farkındayım tek seferde istesem açılır buraya sormaya gerek bile duymazdim içimde korku var oyuzden soruyorum tavsiyelerinizi fikirlerinizi merak ediyorum
(600 puan) tarafından
Dünyanın en çirkin kadını da olsan eşin seni sevse kendini dünyanın en güzel kadını hissettirir. Yani seven insanın gözünden bakmak lazım bir de derlerya . Ne yaparsan yap eşin seni mutlu hissettirmeyecek belli . Cidden ne çıkmaz ne kötü bi durum . Her zaman Allahim sen her zaman eşimin gözüne beni çok güzel göster benden başkasına bakma gereği duymasın diye dua eder bunun için elimden geleni yaparım. Elimden gelmeyen de Allaha kalmış. Dua et sende canım . Duanın gücüne inanarak et . Rabbim esine senin kıymetini değerini bildirsin inşallah. Gözü senden başkasına bakmasın inşallah. Doğru yoldan ayrılma başına daha çok musibet gelmesin . Hatta eksiklerin varsa otur onları düşün ve onları kapatmak için çabala.  Allah yardımcın olsun
(293 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sağol yorumun için inan ki dua ediyorum daha da çok duş edicem bende bu çıkmazdan Bi an önce çıkmak istiyorum inan ki zor benim için eşimin böyle yapması da beni çok üzüyor Allahim hiç birimizi kendi yolundan doğru yolundan ayırmasın inşallah:(
(600 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım.
-Reklam-
+2 oy
(22,900 puan) tarafından
Dostum sen açılmak istiyorsun ama sadece sana birilerinin acil demesini bekliyosun. Kendine yandaş arıyorsun. Ama biliyosun günah olan biseye sevap denmez. 
+1 oy
tarafından
Bende açığım ama sırf açık olduğum için sanada günah değil vs gibi şeyler soylemem elbette günah 
(293 puan) tarafından
Günah olduğunun farkındayım günah değil deseniz bile sadece insan önce kendini sevmeli begenmeli ben kendimle barisik değilim bu ara ve kafam karışık ne yaoacagimi bilemiyorum
tarafından
Canım bu senin kişisel kararın benim de nefsim kapaliligi kaldirmiyor kapansam kendimi mutsuz hissederim seni çok iyi anlıyorum ama asıl olması gereken kapanmak olduğundan ötürü seni tesvik etmek istemiyorum
(293 puan) tarafından
Anlıyorum canım doğru olanın da bende farkındayım sevabı da günahı da biliyorum ama mutlu değilim işte kendimle bogusup duruyorum ne yapacağımı şaşırdım:(
tarafından
O zaman canısı herşeyi göze alıp dene bak bakalım öyle mutlu musun ama ben şahsen kapanmisken açılıp dünya alemine kapilmani istemem ah keşke bende kapansam en büyük emir bu bırak kocayı falan önce Allah beğenecek ama işte bildiğim halde devam ediyorum beni de ıslak etsin
(293 puan) tarafından
Öyle de düşündüm açık yapabilecekmiyim nasıl olucak pişman olur muyum diye bakalım hayırlısı Allahim doğru zaman da en güzel zamanda bizlere layigiyla kapanmayi nasip etsin inşallah canım:(
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Ay canım açılmak kapanmaktan daha zor ya şimdi sürekli fon çekecen uğraşacak bağlayacak bana daha zor geliyor şeytanın Vevvesdir yani kocan için ahiretini yakma boşver
(293 puan) tarafından
Orası da öyle ama kendim hiç mutlu değilim insan kendiyle barışık olmalı ozguveni olmalı ama benim yok açıkken hiç böyle degildim :(
(600 puan) tarafından
Tesettürün amacı zaten ego kasmak , dikkat çekmek değil. Güzelliği saklamak . Ben açıkken bi bakan bi daha bakıyordu. Kadınlar bile hızını alamıyor konuşuyordu suran böyle buran böyle diye öyle göze geliyordum . Kapanınca her yerimi gizleyince eşimden başkası güzelliğimi göremez oldu . Evde eşim görüyor her zaman da beni mutlu ediyor o yüzden dışarıdakilerin beni beğenip begenmemesini hiç umursamıyorum. Kadınlar arasında da hep özenli giyinirim dikkat ederek . O yüzden mutluyum . Senin eşin seni mutlu edemiyor sanırım. Ya da sen eşine özenli değilsin bilmiyorum .
(293 puan) tarafından
Ben normalde dışarı giderken de evde de çok bakimliyim ozenliyim ama tabi insan dışarı gittiği gibi evde sürekli hergun makyaj yapamaz dimi arada Bi yapıyorum zaten değişiklik olsun diye ama eşim fazlasıyla ilgisiz zaten Bi çok post da açtım buna dair.. Amacım da dışarı guzellesmek değil farz olduğunun bilincindeyim ama farkindaysaniz ozguvenim yok oldu mutlu değilim dedim insan önce kendini sevmeli begenmeli dimi? Belki bu düşüncemde eşimin de payı yüksek ama sonuç bu kafam karışık bu sebepten dolayı açık kendimi güzel hissediyorum mutlu oluyorum kendimi aynaya bakınca beğeniyorum ama Bi o kadar da açılmaya korkuyorum lütfen beni yargilamayin bu durum sadece benim başıma gelmiyordur eminim ki çok erken yaşta kapandım zaten ve zamanla da farkettim ki yapamıyorum hazır degilim
0 oy
(9,082 puan) tarafından
net bilmiyorum

mantiken acik

olup sacinin bir teli gozuken de gunah sonradan acilanda aynidir. ben acigim. rabbim istek verse kapansam ama

gram istek yok halimden de memnunum. gunah isledigimi bilerek. sonucta ortunun diye buyurulmus. acilirsan sana da guna serseyin sevabi gunahi farkli ortuluykende illaki gunah islemissindir acillende isleyeceksin.  nefisne uy yada uyma senin tercihin. tercihlerimiz neyicesi hesap verecegiz zaten obur tarafta
(9,082 puan) tarafından
kapali biri acilinca daha cok dikkat ceker eskiden boyleydi aaa surasi da soyleymis diye mesela seni taniyan tanimayan karsilasan bakar ozellikle kadin erkek. var cunku kapali olup acilan kisiler okulda velilerde girdim bikac. sahsen benim dikkatimi cekiyor  . daha fazla hozume ilisince bakiyorum.:))
(293 puan) tarafından
Tabiki öyle kapalı olmakla da olmuyo Bi çok ibadetimi yerine giremiyorum hazır olmadigimin geç de olsa farkına vardım ama çevremden baskısı felan herseyi takıyorum kafama da pişman olmaktan da korkuyorum  ama böyle de mutlu degilim
0 oy
(747 puan) tarafından
O kocanin sorunu senin kapali olmanla ilgisi ne acik olsan da bakar icinde olan bisey bemce acilma sen bilirsin tabi ama gunahtir çünkü sacimizin bir teli bile haram başkasına bende kapanmaya çalışıyorum ama yapamıyorum kocanla bu durumu otur konuş tartışın ama kavga etmeyin 
(293 puan) tarafından
Bi çok kez konuştum onun bu davranışı beni böyle dusundurmeye baslatti belkide cunki ilk kapandigimda çok mutluydum ama şuan kendimi beğenmiyorum ozguvenim 0 mutlu değilim eşimin de payı yüksek bu sebeple kafam çok karışık neyapacagimi bilemiyorum kimse beni zorlamiyo kapanmaya ama kendim Bi anda da açılamıyorum
0 oy
(9,564 puan) tarafından
O postundada demiştim gözü dışarda olan adama senin açık yada kapalı olman farketmez belki dışarda seni kıskanır sadece o kocanın edebiyle alakalı bir durum günahını bilmeyen yoktur zaten ona hiç gitmiyorum 
(293 puan) tarafından
Tabiki orası öyle ben açılınca bisey değişmeyecek belkide ama onun bu tavrı hareketleri beni kendimden soğuttu mutlu değilim ozguvenim yok aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum:( ama Bi o kadar da korkuyorum acilmaya
(9,564 puan) tarafından
Şeytan ve nefsinin oyunu bu Allâh ferahlık versin ne diyim ama değil kocam feriştahı gelse yinede farzdan çıkmam
(293 puan) tarafından
Bende emin değilim zaten sadece içimde istek var ama bilmiyorum dediğiniz Allagim ferahlık versin inşallah bende korkuyorum
0 oy
(6,758 puan) tarafından
Açtığın her postu okudum cnm fakat anlamadığım tek şey sana açıl deseler açılacak mısın? 

Kimse o günaha ortak olmaz  ince bir çizgi sorun. Şeytan nefsine hükmetmeye çalışıyor sende açılmak istiyorsun küçük bir hamle bekliyorsun maneviyata biraz yavaş nel cnm belki biraz iicn rahatlar boşver kocani inan bana ahiretin daha önemli 
(6,758 puan) tarafından
Bitanem cevrendekiler seninle mezara girmez ki boşver öyle diyen insan dostun arkadaşın değil bak burdakiler seni tanımıyor yinede yapma diyor bu şeytanın sana vesvesesi evinde bakımını yap acil sacil ki ben öyle yaparım.
Sorsan feraceliyim ama evimde gayette açığım . Eşim ister baksın ister bakmasın

Yanlış anlama beni bak eşim gayet  bakımlı sporuna giden ben evlenmeden önce çok açık giyenen biriydim öyle yavaş yavaş Allah içime koydu tesettürü. Bakma bı kere ben eşimle carsidayien bı  bayan demişti hiç unutmam misal

Bu adamın eşi bu mu şimdi  bakimliydim feracem biraz beni büyük gösteriyor çok üzülmüştüm eşime sordum duydunmu diye aslında duymuştu yok falan dedi . Hiç unutmam mesela o sözü . Ne yapayım onlar bnm mezarıma girmeyecek ailemde bazen bir anda feraceye girdin falan  derdi ben kimseyi dinlemedim .  

Şeytanın şerrinden Allah'a sığın  ki kendmede diyorum bunu şeytan senin nefsinle oynuyor inşallah sen kazanicaksin
(293 puan) tarafından
Evet farkındayım şeytan benimle oynuyor resmen ne yapacağımı bilemedim dediğiniz gibi inşallah ben kazanırım düşüncen çok güzel her koyun nihayetinde kendi bacağından asılır bana dua edin ne olur bende böyle düşünmek istemiyorum
(6,758 puan) tarafından
Şuan sabah ezanı okunuyor sana ettiğim duam . Rabbim bu ikilemden seni kurtarsın. Eşinin aklını basina getirsin gönlünü rahat eylesin inşallah...
(293 puan) tarafından
Allah razı olsun sağol Varol canım benim teşekkür ederim Allahim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah ❤
(6,758 puan) tarafından
Amin ecmain cnm
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Tatlım bende kapalıyım bir ara banada olmuştu bu dışarda açık kadınları çok beğeniyorum eşimin bakmasindan değil eşim fazla kafasını kaldırıp birine bakmaz ben kendim diyordum ne kadar güzeller işte rahatlar bu sıcakta diye ama sonra bana bir şey oldu dedim ki ben acilmayacam ne kadar akilima girsede dedim ki acilmayacam biraz zaman geçti dedimki ben niye böyle şeyler düşünmüşum ki kapalıyım gayette mutluyum sonuçta evimde açığım saçımı başımı da yapıyorum evde  bu arada kocaninda içinde varmış acilsanda bakar 

Açılıp açılmamak tabiki senin tercihin buna kimse bir şey diyemez hakkında hayırlısı olsun canım 
(293 puan) tarafından
Yorumun için teşekkürler canım yargilamadigin için zaten bu tarz konuşmaları çekinerek yazıyorum yargilanicam diye ama Bi çok insanın başına da geliyordur eminim ki bitek ben değilim bende açılmak istiyorum önümde hiç bir ineceğim de yok san acilsam birden acılarım ama Bi yandan da korkuyorum ve bu Bi kaç yıldır var bende ne yapacağımı şaşırdım cidden bu düşünce beni çok yoruyor :(
(4,746 puan) tarafından
Canım gönlünden ne geçiyorsa bence onu yap bu senin tercihin etrafındakileri aldırma benim tercihim de ve geç kimseyi de ilgilendirmez isteyen istediği gibi yaşar yargılamak ne haddimize canım senin hayatın senin kararin hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah
(293 puan) tarafından
Amin canım benim sağol hayırlısı olsun inşallah ❤
0 oy
tarafından
Biz kendimizi kapalı beğendiğimiz için kapanmadık farz olduğu için Allah'ın emrı olduğu için kapandık. Eşin bakıyor dıye sırf ondan açılsan yıne baksa ne yapacaksın. Şeytan vesvese veriyor sana 
(293 puan) tarafından
Eşim sadece söz konusu değil sadece örnek verdim asıl konum kendimi begenmemem mutlu olmamam ozguvenimin olmamasi başta sorun yoktu severek isteyerek kapandım yakıştırarak da degil farz olduğunu biliyorum zaten ilk kapandığında Bi çok insan yakışmamış büyük duruyosun diyen bile oldu ama kimseyi dinlemedim ama bu aralar kafam o kadar karışık ki buraya sizlere de danışmak istedim ne yapacağımı bilmiyorum acilmak istiyorum ama Bi o kadar da cesaretim yok buna
0 oy
tarafından
Sen niye özguvenini kaybettin ben onu anlamadım yani anladigim su kapalıyken çirkin oluyorum açık olanlar güzel eşim güzel kadinlara bakiyo bende açık olsam bana bakar disari bakmaz senin aklındaki bu bence eşine güzel görünmek istiyosan evin içinde istediğin kadar soyun yani niye kendini harama gösteriyorsun ki ben çok şükür ferace giymeye basladim yavaş yavaş daha çok dikkat etmeye başladım hatta 30 yaşında cardafli olcam rabbim ömür verirse inşallah ama evde şort crop askılı hatta gece yatarken iç çamaşırıyla yatıyorum hem sıcak hem benimde nefsim böyle körelmiş oluyo hemde eşim ne gorcekse bende görsün o bakmaz ama ben herşeyi bene görmesini isterim 
(293 puan) tarafından
İlk başlarda gayet memnundum zaten kimse de zorlamadi kendim istedim kapanmayi ama zamanla fikrim değişti belki eşimle alakalı yada değil bilmiyorum ama onun da payı bence yüksek insan evde sürekli makyajlı da olamiyo her zaman bakimliyim dediğini gibi açık da giyinir evin içinde ama eşim fazlasıyla ilgisiz ve beni kendimden soğuttu kendimi begenmemeyw başladım mutlu değilim böyle düşünmek beni de üzüyor her seferinde Allahim sen beni bu düşünceden kurtar diyorum yalvariyorum kafan karışık ne yapacağımı bilemiyorum
tarafından
Rabbim kurtarsin canım ne diyim bilemiyorum eşler çok sıkıntı gerçekten
(293 puan) tarafından
Amin canım benim sağol inşallah Allahim kimseyi doğru kendi yolundan ayirmasin2insallah bende çok korkuyorum
0 oy
(9,904 puan) tarafından
Bende 16 kapandım şuan 23 yaşındayım sorun etmiyom acılmam da saçlar düz diğil aşırı kıvircık ugraşılmaz. 
(9,904 puan) tarafından
İsallah canım acıldın diye zaten müslümanlıktan cıkmasın gunahını bilmem onu sadece Allah bilir
(293 puan) tarafından
Tabiki her zaman yine Müslümanım elhamdülillah ama tesettürlü yapamadim belki kendimle alakalı belki esimden ötürü bende böyle düşündüğüm için üzülüyorum
(9,904 puan) tarafından
Aşırı acılmama şartıyla kendini deneye bilirsin aslında
(293 puan) tarafından
Ben zaten hiç bi zaman aşırı açık olan biri olmadım canım acikkende acik giyinen biri değildim ne etek ne şort giydigimi hatırlamam bile benim acikligim sadece saça açıklığı
(9,904 puan) tarafından
Anladım canım dene bı ozaman
0 oy
(18,207 puan) tarafından
Öz güveninin mutlu olmamanın sebebi esinin çapkın olması canm kapalı olmakla alakasi yok esin yüzünden böyle düşünüyorsun 
(293 puan) tarafından
Evet belkide onun payı da yüksek bu konuda cunki ilk kapandigimda mutluydum sonralarda fikrim değişti eşimle sorunlarımız beni tamamen değiştirdi günah olduğunu biliyorum ama beni kendimden soğuttu kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum
0 oy
tarafından
Şeytan çok uğraşıyor senle ve eşin de anladığım kadarıyla görmüyor seni emin ol açılsan da aynısı olacak sonuçta evin içinde kapalı değilsin ha eşin ilgi göstersin diye değil de dışarda millet seni güzel bulsun diyorsan ona bişey diyemem ben açık bi insanım ama hep diyorum keşke o duygu girse de içime bende kapansam ama sırf başkaları için de kapanmam bence size tavsiyem kapalı ve çok güzel giyinen hanımlar var sizin tarzınızı bilmem ama kendinize yakışan tesettür kıyafeti giyseniz sizde kendinizi sever beğenirsiniz
(293 puan) tarafından
Çok kötü giyinen biri değilim spor giyiniyorum genelde başlarda çok mutluydum ama sonradan hislerim değişti kimse zorlamadi beni kapanmaya kendim istedim ama şuanda da kendim açılmak istiyorum biyandan da cesaret edemiyorum korkuyorum pişman olurum diye de korkuyorum açılmaya da emin değilim zaten farz olduğunu biliyorum günahtır onu da biliyorum eşim sadece Bi örnek ama mutlu değilim insan önce kendini sevmeli
tarafından
Yani sen kendini sevmezsen zaten kimse sevmez seni
0 oy
(23,447 puan) tarafından
Öz güvenin açıklıkla alakası yok açık olsanda eşinin sana eve bağlanacağı yok evde eşine olabildiğince açık ve şık olabilirsin tabiki ( bence öylesindir de zaten ) dışarda açılman eşini sana bağlamaz 
(293 puan) tarafından
Evde ozenliyim açığım zaten evin içinde ama çoğu zaman makyajlı olamıyoruz evde rahat edemiyoruz arada makyaj yaparım değişiklik olsun diye eşimin bakış açısını degistirmeyebilir tabikide belkide yine bakmaya devam edecek bilmiyorum ben sadece örnek verdim ama onun bu tavrı beni kendimden soğuttu insan önce kendini sevmeli begenmeli
0 oy
tarafından
Her koyun kendi bacağından asılır 

Eğer pantolon giyen yada kısa etek giyip bacakları dışarıda olan biriysen bunun adı tesettür sayılmaz açılman fark etmeyecek
(293 puan) tarafından
Tesetturluyken eger bahsediyosaniz asla bol pantolon giyerim dizime kadar da tanık giyerim bileğim eğer çok açık olduğunu farkedersemde uzun çorap giyerim ama açıkken de çok açık birı degildim degildim zaten hiç Bi zaman şort etek giymedim elbise giydim oda uzun giydim hep diz altı sadece acikliktan kastim saç açıklığı
0 oy
(3,623 puan) tarafından
Gözü dışarda olan insanla da nasıl evlilik yürütüyorsunuz ses çıkarmıyorsunuz şaşırıyorum yani edepsiz bir insan için gidip onun seviyesine inecek değilim onun için açılacak değilim içimden ne geliyorsa onu yaparım eşim açık kızlara bakıyorsa açık biriyle evlenmiş olur benim yanımda duramaz bile .
(293 puan) tarafından
Zaten beni seçtiğinde bende acıktım kapandıktan sonra bazı şeyler değişti ne zaman gezmeye biyere gitsek keyif alamıyorum açık kızlara bakması benim ozguvenimi sarsti kendimden soğudum kendimi begenmemeye başladım kafam çok karışık ama Bi o karar da açılmaya bile korkuyorum 3bucuk yaşında kızım var 4aylik da hamileyim bazen gün geliyo sırf bu sebepten bosanicam diyorum yapamiyorum
(3,623 puan) tarafından
Böyle zihniyetli birinden 2. Çocugu yapmışsın artık çok zor boşanman bence bunu böyle kabul ediceksin
(293 puan) tarafından
Kabullenmekten başka bi çarem yok zaten ona sorsan asla öyle değil ama gözümle gördüğümü bana yalanlıyor gün gözü dalmış Bi gün birine benzetmisbigun bana öyle gelmiş Bi yun de ben hastaymisimpsikolojim bozukmus bilmem ne asla baktım demez tabi
0 oy
tarafından
Onca post açtın , kapanmak içinde yok işte ya daha ne zorluyorsun 
(293 puan) tarafından
Kapanmak içimde bi gram da olsa olmamış olsaydi buraya yazmaya gerek bile duymazdim tek sefer de açılırdim farkindaysan belirttim mutlu değilim ama bi okadar da cesaret edemiyorum açılmaya korkuyorum diye elhamdülillah Müslümanım içimde Allah korkusu yok degil
0 oy
tarafından
Yok sevap tövbe tövbe bilerek mi soruyorsunuz
(293 puan) tarafından
Sevap diye bisey dedim mi ? Farkındaysan günah olduğunu biliyorum dedim orada sadece bu ikilemde kaldığım konuyu sizlerle paylaşmak istedim burada kimsenin acil demesiyle açılmayacagim tabikide ama belki birinizin güzel bi cümlesi bana dokunacak sen cevap vermeseydinde olurdu
tarafından
Tatlım sen başlıkta ne yazmışsın kapalıyken açılmak günah mı diye iyi oku daha ne sorduğunu bilmiyorsun başlığa göre yazdım değerini sonra okudum
(293 puan) tarafından
Başlık da aklıma direk o gelince o şekilde yazdım ama aciklamami yaptım
tarafından
Anladım peki
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Canım maksadım seni yargılamak değil eskiden bende acıktım. Kapandım çok şükür hiç aklımdan da geçmedi birdaha açılmak.Zira saçımızın her teli için 80 sene azaptan bahsediliyor Kuran'da.Ben onu asla göze alamıyorum.Tabiki senin kararın sonuçları bizi değil seni bağlar.
(293 puan) tarafından
Yorumun için teşekkürler canım bende bu düşünce de olmaktan mutlu değilim inan ki sadece yoruldum eşimin payı da çok yüksek tabiki günah benim günahım ama eşim de beni o kadar çok etkiliyor ki inanın zorlanıyorum bazı şeyler zoruma gidiyor

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 2,423 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ilayda2022 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
11 Eylül 2024 Moda kategorisinde Aselinannesiiiii (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
16 Haziran 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.