0 oy
138 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1 puan) tarafından
Kulagımı deldirdim bilirsiniz orda takılan küpenin arka vidası kelebek vidalardan oturmaması için gevşettim bugun 3. Gun ve krem suruyodum hep az once de cıkarıp arkası vıdasız bos takayım dedım ugrastm cıkardım krem surdum geri küpe gırmıyo kulagıma sankı anında kaoanmıs gbı zorladım ama cok fazla acıdı ve spguk terlıyorum mıdem bulandı basım döndğ ekım ayagım vucudum tıtrıyo neden bılmıyorum kaoanmaması lazım gerı takmam lazım ne yapabilirim yardmcı olcak olan varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
Canim nasil kapanmamasi lazim 3 gun diyosun. Bana 1 ay bununla kalacak cikarmayacaksin dedi
(1 puan) tarafından
Bana bır kac gun krem sür dedi baska bısey demedı suan ugrasıyorum kupe gırmıyo ya
-Reklam-
0 oy
(2,763 puan) tarafından
1 hafta dokunmadan bekletmen lazımdı canım. Kulağımda 10 delik var. Hiç birinde dokunmadım 1 hafta krem sürdüm sadece. 
(1 puan) tarafından
Bana sadece bır kac gun krem sur dedı benım cıkarma sebebım de hanı arkasındakı vıda kulagıma oturmasın dıyeydı cnku kulagım etlı zaten ve sıkmıstı vıdasız bos kupeyı takcaktım ama suan gırmıyo kupe kulagıma
(2,763 puan) tarafından
Daha ince uçlu küpe ile zorla biraz. Kulak deldikleri küpe normallerine göre daha kalın çünkü. Benim kıkırdağımda ki öyleydi 3 4 ay kullanmadım kapanmış sonra yine kendim açtım iğneyle oyaladım biraz sonra normal küpe ucuyla oynadım zorla girdi. Keşke hiç çıkarmasaydın. Zaten delim küpeleri sıkılığı ayarlanır küpeler 2 3 kademesi var. Bir çıt diyişinde kalsaydın canım.
0 oy
(8,792 puan) tarafından
O hatayı bende yapmıştım geri takamamıştım.
(1 puan) tarafından
Noldu daha sonra
(8,792 puan) tarafından
Kapandı gitti.  Ben başka ince küpe de denedim yine girmemişti.Tekrar deldirdim.
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Anlık çıkarıp taktiysan girmesi lazım aslında 
(1 puan) tarafından
Cıkardım 1 sn gecmeden gerı takmaya calıstım amacımz aten vıdasız bos kupe takmaktı hanı ama yok demınden berı ugrasıyorum gırmıyo
0 oy
(5,209 puan) tarafından
Saniyesinde kapanmış mı diyorsun yani. Yok canım arkadaki deliği denk getirememişsindir. Yukarı asağı sağa sola uğraş. Bu kadar çabuk çıkarmaman lazımdı ama. 
(1 puan) tarafından
Bılmıyodum bılsem cıkarmazdm canm bısey de demedıler deldırdıgım yerde amacım vıdasız bos kupe takmaktı ama cıkardıgım an kupeyı gerı delıge soktugum an cıkmıyo arkadan yarısı gırıyo yarısı gırmıyo delıgı tutturamamak benmde aklıma geldi kız kardesıme yaptırdım nrt gorur dıyr ama yok olmuyo yanı
(5,209 puan) tarafından
Fazla gecmeden tekrar uğraş sakin sakin. Benim kulağım delik ama bazen bazı küpeler yara yapıyor. Öteki takışta baya uğraşıyorum tıkanmış gibi olduğundan.
İstersen önce bi arkadan aç. Sonra tekrar öne geç. Baş parmağın arkada yapışık olsun. Deliğe yaklaştı mı deri incelir hissedersin zaten ordan takmaya çalış. Daha da olmazsa bugün kapanır belki de orası.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 247 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Daisyyy (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,212 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Merve97 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
12 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,608 soru

24,113,294 cevap

333,084 kullanıcı

...