0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Esim asker izinlerde gorusuyoruz gebelik istiyorum ama iliski uzerine iki defa adet oldum ilk adetten sonra test yaptim negatif digerinide ikinci adetin 4.gunu yaptim negatif ihtimal kalmadi dimi gebelik icin ben biraz takinti yaptim sanirim psikolojik hamile saniyorum .deliricem sanirim artik sabahlari surekli bulantim var

2 Cevaplar

+1 oy
(8,217 puan) tarafından
İnsanın kendine verdiği zararı kimse veremiyor. Canım sabırlı ol zor bende iki sene bekledim her ay kendimi hamile gibi hissederdim ama böyle yapınca olacağı varsa da olmuyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım sen bir kan ver bence dün de sana yazdım enfeksiyon falan varsa da bulantı yapar
(9 puan) tarafından
Ben köydeyim ilce neredeyse 1 bucuk saat burdan ve tek basima gidemiyorum daha saglik ocagida en son mayisda kan bakmisti idrarimda enfeksiyon vardi ondan mi acaba ama ilaca gerek yok demisti
tarafından
Enfeksiyon varsa niye ilaca gerek yok demiş sana tavsiyem soğan suyu ve maydanoz suyu iç kaynat güzelce iç her gün iki bardak Rabbımin izniyle her derde deva gönlündeki de neyse hayırlısı ile Rabbım nasip etsin
(9 puan) tarafından
Cok dikkate alinicak derecede degil dedi bende anlamadim belkide ilac vermedigi icin ilerledi :(

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 892 göst.
0 oy
1 cevap 160 göst.
+5 oy
13 cevap 507 göst.
0 oy
13 cevap 477 göst.

Kategoriler

1,468,438 soru

24,058,481 cevap