0 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum ama hesabı yeni actım çünkü ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ben 10 yıllık evliyim bugune kadar eşimi ev konusunda eşya konusunda hiç ısrar etmedim hic birşey istemedim . Ben çatı katında oturuyorum evimi iki aydir saac kesen kurt kurt sinegi bastı evde kalamiyorum aşağıda annesi oturuyor orda kaliyordum ama kendi annemgile geldim ve ev tutmadan gitmeyecegimi söyledim ve bana iki üç ay annesigilde sabredecegimi ayarlayacagini söylüyor hemen olmazmış bakin kıskandığımdan değil ama eltim.bi sene kayinvalidemle birlikte oturdu hemen ayrilcam dedi celebim bir iki haftada evi buldu taşıdılar eşyasını aldı koltuk takımı falan varken gitti bı daha koltuk takımı aldı halısını herseyini güle güle kullansınlar  ee.bunlar gidince kayınvalidem hemen oda boşaldı diye gitti koltuk takımı aldırdı benim daha takım koltuk takımım bile yok benimde artık zoruma gidiyor herkes herşeyi yapabiliyor sen niye benim için hiç bir şey yapmıyorsun diye o da bana dun neymiş başka eve taşınırsa böyle yiyip içip sicamazsiniz diyor ayda bir bile dışarda yemek yiyen insan değiliz yedigimiz arada yaş pasta döner o da çocuklar için benimde çok zoruma gitti

3 Cevaplar

0 oy
(4,267 puan) tarafından
Kesin kararlıysaniz bekleyin. Mecbur ev tutacak canım benim. Diger türlü de kesin acacaksa git ama gidersen zor ev tutar diye düşünüyorum 
(1 puan) tarafından
Evet kararliyim cunku artık ne o evi nede ailesiyle altti üstlü oturmak istemiyorum. Bencede öyle çünkü bana o güveni hiç vermiyor beni oyalamak için diyor bide beni suçlu cikariyor yersiz cıkısıyormusum böyle olmazmış
-Reklam-
0 oy
(8,259 puan) tarafından
Yediğim içtiğim yoktu tuvalete de gitmem olur biter deseydin :)  Boşver sen kararlı ol mecbur çıkartacak başka eve 
(1 puan) tarafından
Yemek içmenin lafı olur mu bencede çok saçma aynen öyle beni düşünmuyorsa cocuuklarini dusunecek
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Konuda sen haklisin ama bizim memlekette de evlenirken her şeyi erkekten beklemezler koltuk takımım yok diyorsun mesela bizde koltuk takımı yatak odası beyaz eşya  mutfak eşyası halı perdeyi kızın ailesi alır hazır eder zaten bunlar sizde olmalıydi yani baştan almadıysanız adam da kendi evim var diye almamıştır .
(1 puan) tarafından
Vala biz kaçarak evlendik evi falan yok kira zaten kactigim halde beyaz esyami halilarimi babamgil aldı zaten çoğu şeyimi kendi ailem aldı zaten alamadıklarında da hersyin yarı parasini verdiler
(1,363 puan) tarafından
Ay o zaman haklısın yani canim minareyi çalan kılıfını hazırlar yani herseyi de yapsın o zaman geri adım atma
(1 puan) tarafından
Evet canim ben alttan aldıkça hiç birsey beklemedikce kendini birşey zannetti atmicam bu sfer kararlıyım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 323 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 159 göst.
0 oy
12 cevap 795 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Bircekızım (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,517 göst.
11 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu