0 oy
196 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (600 puan) tarafından
Herşeyi de anlatmazsın be ne diyecegimi şaşırdım annem ya bir derdimi sıkıntı mı anlatıyorum yanında ağlıyorum vs sonra halamla konuşunca böyle böyle olmuş diye tüm halalarımdan duyuyorum bıktım artık hakanları da seviyorum ama herşeyimi bilsinler istemiyorum artık ne annemle konuşmak ne gidip kalmak istiyorum kaç kere dedim halam çok dedikoducu ama anlamıyor belki başkasına anlatmıyor ama olsun ben bu kadar bilinmek istemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından

benim 7 teyze iki dayi bi anne iste on kardesler.Dayi esleri yani yengelere laf gitmez. onlar sorun degilde. teyzeler biri bise dese hepsi duyuyor. biri bise derken aman aramizda bi sana soyluyorum diyo on dk sonra oburuyle tel knusurken digerine de diyor dayanamayip:) yine aman aramazda bi sana diyorum diyo. iki kisi bilmis oluyor zaten sonra ondan ona ondan ona 8 kisi arasi yayililiyor heraey. bizdede oyle aorun var sadece benle olgili degil en ufak baska bir sey bile trafik cok fazla bilgi akisi aralarinda:) bende heraeyi demem bazen tyzelerin duymasini istemedigim seyleri.

(600 puan) tarafından
Bende demek ki annemle konuşurken bile dikkat edeceğim
(9,081 puan) tarafından
etmek gerek. bazen dayanamiyorum diyorum
piaman oluyorum keske soylemeseydim diye :) bazen tam
diyecek oluyorum vazgecip tutuyorum kendimi
-Reklam-
0 oy
(4,198 puan) tarafından
Her şeyi geçtim halaya güvenilir mi be, bende ki halalar anca kendi çocuklarını yüceltip bizi yererler. Benden 10 yaş kızı mini şortlar giyip videolar atarken biz kalın aski giyiyoruz diye günah ayıp derler ah ah annemin görümcekleri üstüne de halamlara bağlı babam yüzünden kaç kere huzurlarından oldular babamı doldurmalariyla yılan dilleriyle
(600 puan) tarafından
Bizimkiler kötülüğümuzü istemezler ama ordan akıl vermelerine sinir oluyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
18 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,876 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Bilmesen daha iyi (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 788 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (412 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,943 soru

24,065,877 cevap