0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (3,854 puan) tarafından
Kızlar 25 aylıklar napıyor benim oğlum kelime olarak konuşuyor bşraz ama oyuncakla hiç oynamaz  herşeyi yaramazlığa döndürür akıllı herşeyi bilir ama benim kızcagımı bile bile yapar evde biyere gitmek istemiyorum parkta deliriyor ordan o oyuncagı ordan ona koşuyor sallanırken korumalığı kaldırıp atmaya çalışıyo korkusu hiç yok dışarıda arkaaına bakmadan gider kaybolc am mı dğşcem mi kaygısı hiç yok aşırı hareketli koşuyor mesela zıplıyor ediyor koşarken düşcem diye korkmuyo ama böyle cocuklu ortamda yaşıtlarıyla degil de 4 5 yaşların da ki cocuklar la daha dikkatini cekiyor  biri gelince acayip sımarıyor hele kayınpeder gelince tüm yaraamzlıklaıen 2 katını yapıyor sizinkiler nasıl neler yapıyor gün içinde dılarda neler sergiliyor 

3 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
28 aylık oğlum genel olarak dede nene gelince çok şımarır biz normal karşılarız açıkçası.. Oyuncak oynamayı seviyor oğlum biz birlikte oynuyoruz genelde :) 
(3,854 puan) tarafından
Yok ya kaç kere deniyorum oynamıyor pek bşraz oynuyo gibi yapıyo sıkılıyor
(6,077 puan) tarafından
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz mesela biz suyla kinetik kumla oyun hamuruyla oynuyoruz onlardan sıkılırsa yakalamaca oynuyoruz saklambaç oynuyoruz ben saklanıyorum o buluyor kaç kaç yakaladım diye kovalıyorum evde :) büyük puzzle aldık onları oynuyoruz tak çıkar zeka oyunları oynuyoruz boyama kitabı sonra suda bulmaca suyu köpürtüp içine oyuncak saklıyorum bulduklarının isimini rengini söylüyor falan :D
(3,854 puan) tarafından
Kule yappoz ahşap pızzlerğ var onlar boyaması var oyun hamuru var en fazla 10 dk bşdaha yok ama evi gel süpürcez desem saatlerce benle temizlik yaoar yeri siler sacma sapan seyler le oynamayı sevşyo gecen banyoda klozetin kapagı nı acmış onla oynamış ben corba yaparken hep aklı değişik calışıyor cok yoruluyorum hele biri gelince eve deliriyor sımarırken cok şükür benleyken beni dinler eder çok yaramazlık yapmaz ama babası gelince biri gelince sımarır
(6,077 puan) tarafından
Bacım ben yemek yapana kadar bütün tencerelerimi yere diziyor oynuyor tavalar kaşıklar.. Aynı durum bendede var yani.. Misafir gelince benimkide öyle sadece ilgi odağı olmak istiyorlar sanırım.. Babası işten geldiği gibi elinden tutar odasına götürür oynayalım diye sofraya zor oturuyor adam :D 2 yaş genel olarak böyle bence
-Reklam-
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Aynı benim oğlum aynısı ekstra yabancılardan korkuyir mu anlamadım biri konuşup sevince başlıyor ağlamaya ama çığlık çığlığa 
0 oy
tarafından
Şimdi şöyle kelime olarak konusuyo cümle bile kuruyo ama yaşıtlarından bi tık geride ama akıl küpü maşallah bütün çocuk şarkılarını ezbere bilir 32 farzı bilir ben şarkı şeklinde söylerim el hareketleri yaparım mesela imanın şartı 6 Allah'a inanmak derim kollarımı açarım meleklere inanmak derim kanat cirparim bunun gibi bi çok şeyi biliyo hareketleri yapiyo dili dondugunce soyluyo dininde derim isyam kitabin ne derim gunan der seni kim yarattı derim ayyah der bu şekilde derdini anlatır geçen uyandı babasına gitti baba nennen bitti hadi atta dedi uyandım gezmeye gidelim diyo mesela el hareketleriyle de çok anlatır bunun dışında herşeyi yiyo çok şükür kırmızı et hariç hiç biseyi secmiyo soğan dahil yiyo maşallah kilosu 15 boyu 93 cm gün içinde de şöyle oyuncaklarıyla oynar sıkılırsa anne gel gel der araba süreriz top oynarız saklambaç oynarız temizlik yapmaya bayılır birlikte aktivite olur yani fasulye kırar benimle ooo sen çok guclenmissin nasıl kırdın öyle derim ebi jüt der abi sütü ictim guclendim diyo yani bu arada tabiki TV sürekli açık o hiç kaanmiyo malesef çok sıkılırsa tablet oynar akşam üzeri 6 gibi aşağı ineriz komşular çıkar aynı yaşta arkadaşı var onunla kum oynarlar araba sürerler ben spor yaptiririm diğer komşunun kızı var 21 yaşında onu çok seviyorlar onunla oynarlar falan vakit geçer dış fircalamayi çok sever ama bsnyoyu hiç sevmiyo onu napcam bilmiyorum ha uyku düzeni de şöyle akşam 9 9 buçuk gibi uyur sabah 8 de uyanır öğlen 1 buçuk gibi uyur 3 buçuk gibi uyanır o da düzenli çok şükür bana çok yükü kalmadi bata toparladi 
(242 puan) tarafından
MaşaAllah canim kaç aylık tam olarak post sahibi değilim merak ettim okurken
tarafından
26 aylık canım

İlgili sorular

+2 oy
0 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 149 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde alyna067 (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.