Arkadaşlar bu durum herkeste var büyük Bi ihtimalle biliyorum ama benim içim çok daralıyor 3 ay önce dogum yaptım 3 aylik bebeğim var 4 yaşında oğlum var oğlum çok zor Bi bebeklik donemi geçirdi çok zorlandım oğlumu büyütürken bidaha çocuk istemedim Allah nasip etti ailem yakin hicbi destek yok eşimden yok hergun kahvehaneye gider neredeyse dışarıya bizden çok vakit ayırır evimiz rutubet yaz kış kokusu çıkmıo ev sahibine cikario artık ev arıyoruz Konya'da ev yok yani hersey üst üste geldi kardeşinden sonra oğlumun piskolojisi değişti benim degisti yani eşimin dünya umurunda değil tabi yani bilmyrm ama evlatlarıma kıyamıyorum yoksa intihar bile düşündüm yani Allah'tan evlatlarımdan başka kimsem yok yani kelimelere dökülmeyip boğazıma düğüm olan daha cok şey var ismim Havva benim için lütfen dua edermsnz Rabbim hayırlı Bi ev nasip etsin bize bir an önce geçsin inşallah bu günler oğlumun piskolojisi düzelsin kardeşine alışsın lütfen dua edermsnz kimin duası kabul olunur bilinmez hiç kimsem yok konscak halimden anlayan etrafımda varda yok çok kişi var