Ya bir cocuk hic mi durmaz gercekten cok yoruldum biktim her seye zarar veriyor daha iki ay olmadi araba alali airbag kablosunu kopardi tamam dedik olcagi varmis dedik surekli ciziyor isiriyor tekme atiyor agliyor bugun iki tane ust uste komidin vardi onun ustune cikmisti bende kiyafet katliyorum duscek diye tutmamla beni ittirdi ben dustum belim acidi o an kizdim sadece geldi beni isirdi surekli biberon istiyor corba yaptim yok makarna yaptim ketcap istedi verdim her yere suruyor her gun koltuk ortusu yikamaktan biktim simdide gozlugumu kirmis kac kere pskiyatriye gittik çocuktur otizmli yapacak bisey yok ilac veririm epilepsisi var yok bobreklerindeki kisti büyütur birsuru sey cok yoruldm memlekete gidiyordum kalabaliktan krize giriyor hastanelik oluyor her seferinde ayni cok bunaltti beni allah icin boyle olan varmi hic bisey yapma sadece sut ver meyve suyu ver kek cikolata istiyor eve almıyorm bu sefer bu sekilde yapiyor kafayi yiycem artik ben ugrastikca bu geriliyor dogdugundan beri surekli hastane hastane gezdik cok yoruldum4 yasina gelcek ama hic duzelmiyor egitim aliyoruz surekli oynuyorm yemek yapiyorum sanki zehir yemiyor kafayi yedircek artik bana