0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
Merhaba hanımlar spiral taktırmak istiyorum fakat adet düzensizliği, kilo vb. yan etkilerinden bahsediyorlar benim normaldede adet düzensizliğim var yardımcı olur musunuz var mı yan etileri

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
4 yıldır takılı cnm ne kilo aldım ne adet düzensizliği yaşadım ekstra da korunma yapmıyorum 
(14 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay bend bekleyim birde adetli ikenmi takılıyor yoksa bittikten sonrami  
(14 puan) tarafından
İki haldede takiliyormuş ama adetliyken daha kolay ve daha az acı oluyormuş rahim açık olduğu için
tarafından
Anladım canım
0 oy
(613 puan) tarafından
İlk dogumumdan sonra 40 im cikti taktirdim hormonsuz olan 6 yil sonra cikardim ikinci cocugum oldu ondan bi 5 ay sonra taktirdim suan 1 yasinda hicbir sorunum yok kilo olarak beni iki seferde hep zayiflatti suan 53 kiloyum 
(14 puan) tarafından
İnşallah benide zayıflatır biraz:)
(613 puan) tarafından
:) zayiflatmasi guzel degil aslinda vucut onu yabanciladigi icin tepkiyi boyle veriyor ama bizim icin guzel yiyorum yiyorum kilo almiyorum saniyor millet halbuki spiralden :) bide kanama olarak bende artma yapmadi hep 8 gun surer ve ilk 2 gunum yogun gecer sonrasi normal gecer
0 oy
(740 puan) tarafından
6 aydır falan var bende ilk 2 ay adet sürem uzadı çok oldu ama sonra düzeldi şimdi iyiyim fazla ağrım sızım da olmuyor kilo problemi de yapmadı ekstra korunma da yok 
(14 puan) tarafından
Anladım çok teşekkürler
(740 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 242 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweet rainbow (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 894 göst.
6 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 561 göst.
6 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Zenan. (601 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,473 soru

24,139,892 cevap

334,448 kullanıcı

...