0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hayırlı geceler hanımlar herkese öncelikle selamün aleyküm hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim kafam çok karışık üç yıldır evliyim bir türlü eşimle kaynanamı bir arada yürütemiyorum kaynanam gil bana çok kötülük yapiyo eşimin yaninda bazı şeyleri yapmıyor yapsa bile eşim görmüyor bugün yine eşimle tartistik bana dedi senmi yalancisin annemmi ortada kaldım uzun zmndir hiç ailesi hakkında yorum yapmıyordum geçen kaynanamla kayın babam bana çok karıştılar kafama çok takdim hasta oldum dayanamadım yoksa içine atınca beynim ağrıdı bugün patladım güzel bir dille ama eşimde bana tavr aldı konuşmuyor benim suçum varmı hiç mi bişey demiyeyim eşime eşimin gözleri görmüyor hiç biseyi ben ne yapayım benmi yanlışım bana akıl verin lütfen evlendim bir kuruş vermediler doğdum doğuma bile gelmediler çocuğuma bir takım desen almadılar evimde eşya yok kaynanam hergun karışır hiç bişey alma idare et bizde bişeyleri hep ufak ufak alıp ödüyoruz gücümüz o kadar eşim niye gormemezlikden geliyor herşeyi ben üç seenedir bu işin içinden çıkamadım hakkınızı helal edin kafanızı sisrdim simddien tesekur ederim yorumlarınız için 

7 Cevaplar

0 oy
(4,793 puan) tarafından
Şu durumda herkese zor olurdu. Evlilik 2 kişi arasında yürümeli, ailesi karıştırdığı ve eşin de buna izin verdiği sürece daha da zorlaşır bu evlilik. Eşinle sakince konuş be ondan beklentilerini anlat.
tarafından
Çok tesekur ederim canım benim yorumum için çok sağol inşallah zmnla herşeyi aşarım kusura bakma geç dönüş için
-Reklam-
0 oy
(8,207 puan) tarafından
esine evlilik zor . annesinin memesinden kopamadiysa. karistirttoriyorsa sanane bizim ezyamizdan ben kazaniyorum evime eaime almicam da kime alcam diyemiyorsa evlenmesymis
tarafından
Ayy ana kuzusu dan evlenmek zormus ya evlenmeden önce kimse kendini gösterirmiuor çok doğru diyon teşekkür ederim yorumun için kusura bakma geç dönüş için
0 oy
(5,840 puan) tarafından
Madem eşin sana inanmıyor kanıtla sana laf söyleyince ses kaydı  falan al kim yalancı görsün
tarafından
Teşekkür ederim canım yorumun için inşallah gün gelir gözüm bişeyleri görür
0 oy
tarafından

Aleykümselam 

Eşin inanmıyorsa ses kaydı al , evleriniz ayrı ise mesafe koy. Sende onlara kötü davran eşine şikayet ederlerse 

"tövbe estağfurullah anne sen ne diyorsun ben öyle birşey ne zaman söyledim , siz beni kocamla aramı kötü yapmaya mi çalışıyorsunuz " diye iftira at :Dsecenek çokkkk

tarafından
Çok teşekkür ederim canım yorumun için sen beni güldürdun allahda seni guldursun :) çok mantikli dediğin aslında
0 oy
tarafından
Kaynanan ve sana bişey diyenlerin ağzının payını ver kocanla niye kötü oluyorsun. Ailesi zoruna gider.
tarafından
Bende tam tersi yapıp afedersin esseklik yapiyorum kocamla kötü oluyorum kadın rahatina bakıyor
tarafından
Çeneni tut aklını kullan ondan sonra gerçek yüzleri meydana çıkar. Kocana şikayet edersen madur rolüne girerler
0 oy
(1,275 puan) tarafından
Eşini işin içine karıştırmadan kendin vereceksin cevaplarını. Eşinin yanında canım cicim yap. O yokken birşey derlerse yapıştır cevabı. Eşinede şikayet etme erkekler arada kalmayı sevmez olan evliliğine olur. 
tarafından
Ayy ben eşimi hep karşıma alıyorum çok aptallık ediyorum çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için burdaki fikirler bana gerçekten çok yardımcı oldu
0 oy
(3,635 puan) tarafından
Evin ayriysa hiç esinle aranı bozma derim bir şey oldumu sende lafini söyle kendini ezdirme ama eşine anlatma ne de olsa anne babasıdır insana ağır gelir laf duymak

Ben bu hataları yaptım o yüzden sana diyorum eşine yansıtma 
tarafından
Eşime anlattıkça eşim benden soğuyor fark ediyorum manyaklik bende kadınla işimi halledip ağzının payını vereceğime işte akıl yok bende ama bundan sonra öyle yapacam teşekkür ederim yardımcı olduğun için Allah razı olsun sendede mi aynı sorunlar oldu peki eşin senin yanında oluyormudu
(3,635 puan) tarafından
Benim eşim ilk başlarda benim yanımda oldu takma falan dedi sonra ben en küçük seyi ona anlatınca bana kızmaya başladı benim annem hakkında konuşamazsın demeye başladı Bende hatamı anladım kaynanayla sorunlarımı kendim hallettim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 618 göst.
5 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,481 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyam.68 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 280 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,172 göst.
26 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sonsuzlugum.33 (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,041 soru

23,927,907 cevap

323,857 kullanıcı

...