0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
Kızlar bebeğim iki yaşına gircez hayırlısıyla ama o kadar huy değiştirdi ki daha konuşmuyor hani diyor anne baba dede nene gel dur felan araba felan da bu aralar sürekli mız mız kendi kendine oyun oynardı evde dolaşırdı şimdi asla peşimden ayrılmıyor arabalarıyla da oynamıyor bize getiriyor oynayalım diye neyse oynuyorum sinirlenip atıyor felan yapbozu severdi onuda yapmıyor bir inat oldu yemek yerdi az çok alıyor ağzına geri atıyor sevdiği şeyleri bile mesela çikolata hiçbir çocuk hayır demez oda yerdi onu bile ağzından atıyor cildircam sabretmeye çalışıyorum ama yok iki yaş sendromu ne yapmam gerek tuvalet eğitimi yada memeyi biraktircaktim ama bu gidişle zor nasıl yol izlesem uzun oldu kusura bakmayın 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki şuan tam 2 yaşına gireli 1 gün oldu 2 ay önceden girdik sabretmeye çalış hepimizin aynı durumu 
(269 puan) tarafından
Aç kalmaz dimi canım of gerçekten emiyor yine içim rahatlıyor ama işte yetmez ki diye düşünüyorum
tarafından
Kuzum endişe etme bazen hiç iştahı olmuyor bazen doymak bilmiyor akışına bırak sen yemek teklif et zorlama geçer birkaç güne
(9,081 puan) tarafından
benimkide 29 gun gecti iki yasi savma sapan huylar turedi bagiriyor herseye.  no nooo noo :)) yada ciglik atip hayir demek gibi yada bögurup anirarak aglamak. .biz bisey deyince bi koseye gecip aglayip aglayip kusuyir saatlerce kalkmiyor ordan sarhoş gbi siziyor o kosede. en ufak seye aliniyir. istedigi olmayinca atio kendini yere sokak park market avm yerlerde oturuyor yatio sac bas ust bas perisan. allahtan suan yaz . kis olsa yagmur yagiş camurda debelenecek yere yatacak ins kisa duzelir
tarafından
Valla aynı bizimkini yazmış diyorum ya hepsi ayni
-Reklam-
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Bence emzirmeyi kes aç kalınca mecbur yemek yiyecek. En kısa zamanda huyu düzelir inşallah ya benimki de 21 .5 aylık ne zamandır gece uykusunu çok kötü bozdu 4 5 ayaktayız resmen sebepsiz ağlamalar huysuzluk inatçılık ne ararsan var: ( 
0 oy
(1,285 puan) tarafından
Bizim 2 yaş sendromu çok erken başladı. 23 aylık hala devam ediyor. Uyku yok yemek yok huysuzluk tavan. Sabır diliyorum sana da:) 
0 oy
(3,344 puan) tarafından
Valla 28 aylik hala gecmedi ne sendrommus arkadas ya bi sinir bi ofke hep

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 361 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 234 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 354 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.

Kategoriler

1,477,529 soru

24,184,912 cevap

336,554 kullanıcı

...