0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından
Sonunda bende robot Alacam isallah

Kızlar bu moplu supurgelerde  halı üstüne. Gecerken halıyı ıslatıyor. Yani parkedeki . Tozu  ıslak bir şekilde halıya  taşımıyor mu

Sadece roboroc s8. Modelinde  halıya  geçince  mop yukarıya kalktığı  icin  halı islanmiyor   bu özellikten dolayı 6000 fiyat farkı  varmı. Hangisini  almaliyim

4 Cevaplar

0 oy
(634 puan) tarafından
Bilgisi. Olan. Varmı yada roboroc. S8. Kullanan halıda islanma  var mi
(9,081 puan) tarafından
yok  haliyi islatmiyor nasil soyle ben xaomi pro mop 2 kullaniyorum. hatiratan hali yerini seciyorsun. o kisma gelince moplama ozelligini kesiyor supuruyor sadece . ama soyle bi zorlugu var mesela salonumda acik alan cok haliyi seciyorm ama holde acik alan yok yollugun kenarlardan beser cm  acik alan var haliyi seciyorum  moplamasin diye busefer de o kismi  acik kisima ve haliya mesafe olmuyor hem duvar hem hali sinirina takilmjs oluyor .supurmiyir yan fayanslari silmeye calisiyir busuerde hali engeli haritada snirlandirdigi

icin holde hic bisey yapamiyor duruyor supuremiyor da silemiyorda. oda oda ayarlamak gerek yada komple halilari kaldirip supur sil ozelligi kullanmak gerek. bence asiri gereksizmis mop ozelligi. 2 kere kullanmaya calistim daha ugrastirici. supurttirurp ardindan ben kendim mopluyorum o daha pratik . yani yerinde olsam mol
ozellikli almam
-Reklam-
0 oy
(7,687 puan) tarafından
Roboroc kullanmıyorum arçelik kullanıyprum ama evet halıyı ıslatır diye mopunu kullanmıyorum. Hamileyim zor durumda kalır kullanırsam halıyı kaldırıp öyle sildiriyorum. 

Roboroc kaldırıyorsa onu al çok büyük rahatlık parasına da değiyor bana göre
0 oy
(600 puan) tarafından
Sadece mop kaldırma değil çekiş gücünde de farklılık var . Bende s8 sonic almaya karar verdim. Hiç halı toplamakla uğraşamam.  
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Canım benim ki de moplu ama halıya gelince mopu yukarı kalkıyor halı ıslanmıyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 401 göst.
11 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gvrcnn (262 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 563 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Heidi nin koylusu (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
3 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ayse1312 (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,912 soru

24,050,897 cevap

329,665 kullanıcı

...