0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar buzlugum küçük kurbanımız bayramın 4. Günü eve getirildi 1.gunu kesilip kasaba verilmiş dondurulmuştu ağır hastamız var diye 4. Günü de parçalanıp eve getirildi 3 te 1 ini dağıttık bir kısmını misafirlere pişirdik kalanı da dolaba koydum dün akşam et çıkardığımda yarısının don yarısının açık olduğunu fark ettim ama dolabım küçük diye donmamıştır diye düşündüm biraz önce kalkıp baktım dolabın ağzı tam kapanmıyormuş içinden birkaç bişey çıkardım sebze falan koymustum ve kapattım etler bozulmuş mudur sizce 

3 Cevaplar

0 oy
(9,072 puan) tarafından
yok ya bozulmaz oyle hemen. tamamen cozunmemis. ya sonucta. o haff cozunenleri ilk once pisir hallet  zaman olarak yarin zamanda tuketirsin
tarafından
Yani soğuk ama hiç donmayanlar var canım ciğer falansa vardı o da donmamış düzledim kapattım donsun diye inşallah bişey olmaz
-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Bozulsaydı kokardı. Buzluğun kapağı açık kalmış bile olsa et soğuğu yemiştir. 
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Yağlarının rengi mora dönmüşse veya etlerinin rengi kırmızıdan kahveye döndüyse bozulmuştur cnm kasaplarda haftalarca bekliyor soğutucularda donmamış şekildd
(15,063 puan) tarafından
ah ah vallahi her gün başka bir yerim ağrıyor bilmiyorum nası olacak beni bitirdi yeminle :)
(1,458 puan) tarafından
Hahah ah benimde öyle☺️son bir ayda geçseydi  hayırlısıyla
(15,063 puan) tarafından
son 40 gün bakalım ne zaman gelecek minik erkek ☺
(1,458 puan) tarafından
Benimki de 28 galiba ☺️38 de alırlar diye düşünüyorum
(15,063 puan) tarafından
ayyy hadi hayırlısı sen benden önve doğuraxaksın ☺☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 313 göst.
1 Ağustos 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 402 göst.
+1 oy
34 cevap 1,522 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 832 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Canimkizim_ZE (828 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,176 soru

24,397,503 cevap

349,860 kullanıcı