0 oy
424 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından
Merhaba kızlar bana doğru olanın söyleyin ne yapmam gerek acaba kocamın hiç tatili yok .

Evin her alışverişni annemler yapıyor kardeşlerim falan yemin ederim artık aramaktan bir şey istemekten utanıyorum 3 tane çocuğum var en büyüğü 4 değeri 23 aylık en küçüğü 5 aylık tamam diyorum senin işin öyle olsun ben evi idare ederim diye bazen 3te bazen 1 eve gelir ne zaman işi biterse .

Her şeyi geçtim eşim çok ilgisiz oyl3 makyaj yapsam güzel giysem bile hiç dikkatini çekmiyorum ben mi çok üstüne düşüyorum acaba! 

Az önce neden dedim her zaman kadınlar arıyorlar seni işimiz bitti gel diye kocaları kardeşleri yok yanlarında dedim bilmiyorum dedi sora ubur odaya kaçar gibi gitti onu ismiyle hitap ettim duymazdan geldi cevap vermedi bile çok mu üstüne düşüyorum acaba dedim milyarda kazansa sen hayatımızda olmadıktan sonra gözümde çöp kadar yok dedim çok üzüldüm canım sıkkın bide bazen koltukta uyur kalır bezen de yerde ona çok bozuluyorum bide erken gelse bile arayıp eve bosey lazım mı diye sormaz çok rahat takılıyor bana bir yol gösterin ne yapmam lazım biraz karışık yazdım inşallah anlarsınız beni :((

8 Cevaplar

+1 oy
(2,231 puan) tarafından
Ben şeye takildim koltukta yerde uyuyan adamdan ne ara 3 çocuk:) neyse gülmek geldi bi bana kardeşim böyle sorumsuz adamlardan anladık çocuk yapıyorsunuz da kendinize güveniniz varsa yapın sürekli aileden ihtiyaçlarinizi istemek nedir? Demiyorlar mi senin  kocan var biz mecbur değiliz diye...o kocayla işin zor Allah yardımcın olsun 
(17 puan) tarafından
10 yıllık evliyim canım
-Reklam-
+1 oy
(4,929 puan) tarafından
Eşinin hiç tatili yok değildir, olanı da sizinle geçirmiyordur bence. Sorumluluk konusuna gelirsem, siz ve aileniz öyle alıştırmışsınız. Yavaş yavaş ailen elini çeksin üzerinizden, sen de internetten yap alışverişini çıkamıyorsan. Hatta yeri geldiğinde kendinize değil ama eşine hep eksikleri yaşattır. Ne bileyim kendine kadar yemek yap yiyin çocuklarla, eşin sorunca yoktu bir şey alışveriş yapman lazım vs diyerek sorumluluğu at ona. Böyle ilgisizlik olmaz. Otel gibi kullanıyor evi anlaşılan. 
(17 puan) tarafından
Aynen canım ben oyle dedim otel gibi kullanıyorsun bekar biri gibi takılıyor cevabın için teşekkür ederim
0 oy
(1,277 puan) tarafından
Sen sürekli ailenden istediğin için alışkanlık yapmıştır 1 dede açık yerlwr olur muhakkak yada internetten sipariş edebilirsin rahat ol hiç üstüne düşme bakalım ben her yolu denerim kocamı tanıyorum sende tanimissindir üstüne düşme bakalım ne yapacak genelde bu tür erkekler çok simartilan erkekler oluyor 
(17 puan) tarafından
Düşmezsem de sormaz ki hiç fark etmez ben konuşmazsam oda konuşmaz arkadaşlarıma o kadar imreniyorum kii herkese kocası yanında ne güzel çocukların babasın yani başında ne bilim yaa
0 oy
(3,341 puan) tarafından
Uzgunum ama kocan oyle alismis hazir yemege neden sizin evin ihtiyaclarini anan baban aliyor birak bu sorumlulugu esine yukle
(17 puan) tarafından
İşte onun hiç bos zamanı olmadığı için mecburen annen koşturuyor bende çıkamıyorum çocukları yanliz bırakıp
0 oy
(9,080 puan) tarafından
esin evlenenememis bekar gibi takiliyo bence. tamm ev alisverininint al trendyl getirsin her yere gelir cok sapa biyerde oturmuyorsan. 
(17 puan) tarafından
Aynen ben oyle diyorum
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Aileniz elini üstünüzden çeksin. Çekmese de eşinize belli etmeyin. Durumunuzu anlatın sık sık. Gerekirse işte mesai saati değişikliğine gitsin. Çocuklarını götmeden, bi emeği geçmeden büyüyecek. Sonra da iyi baba olacak!!! 

Eşinizin kredi kartını alın eve sipariş getiren hangi market varsa oturduğunuz yere göre ordan her şeyi sipariş edebilirsiniz. Buna alışın. Eşinizi de alıştırın. 
(17 puan) tarafından
Aslında eşim çok dürüst biri onu çok seviyorum ama işte biraz sorumsuz ve ilgisiz
0 oy
(7,878 puan) tarafından
Kadınlar aıyor işimiz bitti diye derken ne demek istedin anlamadım. 

Eve saat kaçta gelirse gelsin mutlaka arayıp eksikleri sorması lazım

Yada haftada bir toplu alışveriş yapsın çocukların çok küçük yükün ağır bu yükü hafifletmesi lazım
(17 puan) tarafından
Hani turistler yemeğe alışveriş falan yapıyorlar ya öyle işimiz bitti gelip atabilirsiniz olduğumuz yerde aslında eşimde yanlarında oluyor ama bazen araba park halide olur ya öyle düşün
0 oy
(6,371 puan) tarafından
İzinsiz iş olması mümkün değil yasak, suç. Eşin seni kandırıyor büyük bir ihtimal. Şikayet etseniz o şirketi başı belaya girer. Eşini biraz takip et bence 
(17 puan) tarafından
Yok izinsiz değil ki şirketin haber var zaten
(6,371 puan) tarafından
Ee tatil günlerini sizinle geçirmiyor o zaman
(17 puan) tarafından
Tatili yokki hiç :(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
8 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde clk38 (1,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.