Merhaba eşimle bursada yaşıyoruz ailesi Diyarbakır'da her bayram da geliyoruz ama ben bu sehiri de ailesini de sevemedim hiç çünkü çok baskın çok değişik huy suy olarak ve kadınlara çok haksızlık yapılırken şahit oldum iyice soğudum ama eşim beni zorla getiriyor zorundasin diyo her bayram 15 gün istemediğim bir ortamda da zorla yaşamak zorunda bırakılıyorum bu psikolojik şiddet değil mi? Bide eşim buraya taşınmayı düşünüyor ama ben istemiyorum çünkü çok mutsuz olucagimi biliyorum bu istemediğim soğuk yerde ama onda da zorlama var bu arada 2 aylık bebeğimiz var eşimi çok seviyorum bu arada o çok iyi bir insan gerçekten aşığım ona ben oda beni çok seviyor ama bu konuda ortak bir şey bulamadım sizce nasıl bir yol izlemem lazım lütfen akıl verin ben burda şahit olduğum herşeyi yazamadım sadece su kadarını diyim gerçekten ailesi ve Diyarbakır çok tuhaf bir yer ve ben istemiyorum konuştuk çok kez ama eşim dediğim dedik bu konuda ne demem lazım artık ona sesimi hissettiklerimi anlayabilmesi için lütfen yardımcı olun lütfen