0 oy
282 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (330 puan) tarafından
Yaklaşık iki hafta önce gardrops üzerinden por ayakkabısı aldım. Ürün geldi. Güzel gözüküyordu. Bayramda giyeceğim için kaldırdım. Bayramda gezme  de dört defa giydim fakat hem sağ hem sol tabanı yırtıldı. Gardırops iade almıyor tüketici haklarına basvursam sonuç alır mıyım 

4 Cevaplar

0 oy
(330 puan) tarafından
İyi günler herkese 
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
Canım burda satıcının suçu yokki guxel gelmiş kaldırdım bayram için demişsin 
(330 puan) tarafından
Evet ama ayakkabıyı giymeden iyi veya kötü oldu
(330 puan) tarafından
Evet ama sence sadece misafirlikte giyilen ayakkabının tabanın yırtılması normal mi? Zaten arabayla gittik her yere
(41 puan) tarafından
Anladım canım bilemedim sen yine başvur dene şansını dene
(330 puan) tarafından
Deneyeceğim bakalım o kadar ayakkabı aldım başıma ilk kex geliyor böyle furum
0 oy
(3,341 puan) tarafından
Eline ulastiginda olsa belki olurdu ama  3 4defa giymissin
(330 puan) tarafından
açıklama kısmına yazdığım gibi sadece misafirliğe giderken giydim ve arabayla gittik sence normal mi
0 oy
tarafından
Kazanamazsın çünkü faturası sende yok başkasına ait üstelik 2. Elden almışsın ve geldiğinde iyiymiş bu kullanıcıdan aldığın için ve ikinci el olduğu için olmaz ama mağazadan alsaydın kazanırdın 
(330 puan) tarafından
Ya aslında satıcıdan aldım ürün sıfır ama dediğin gibi faturası yok. Ve ben az önce tüketici haklarına başvurdum nasıl iptal edebilirim? Ve bir de başvurdum ya eğer iptal edemezsem ücret falan öder miyim
tarafından
Ödemezsin reddedilir
(330 puan) tarafından
Hani oldu diyelim beni haklı buldular ve karşı taraf parayı ödememek icin itiraz etti olay mahkemeye taşınır mi?
tarafından
Evet canım taşınır sonra sen birşeyler ödemek zorunda kalır mısın bilmiyorum ama

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 401 göst.
0 oy
2 cevap 216 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Always smile (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 343 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler