0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Kızlar hamilelikte cinsel ilişki olmuyor fazla dün oldu ama o kadar canım yandı sızladı ki anlatamam olmadığından mi acaba canim yanıyor kendimi kasıyorum ne yapıcam ağlıyorum nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk hamileliğin mi canim 
(238 puan) tarafından
İkinci cnmm
-Reklam-
0 oy
(238 puan) tarafından
Kızlarr nolur yazınn
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Canım ikinci hamileliğinmiş. İlkinden az çok tecrüben var. İlişki olsa da olur diye düşündüğün için doğumdan korkma doğum mecburi bir şey sonuçta. Öyle de böyle de o çocuk dünyaya gelecek. Ama ilişki öyle değil onun rahatlığı olduğu için kendini de kastıysan acıması normal.
(238 puan) tarafından
İlişki olmaması zorlaştırır mi doğumu cnm
(2,763 puan) tarafından
Yani ben doğum sonuna doğru sürekli ilişki istedim. Kolay olur açılmaların diyorlar diye de. 17 saat sonra doğdu anca. Çatı muayenesinde çatın çok dar normal doğuramazsın dedi parmaklarım kırılacaktı dedi ona rağmen normal doğuma zorladım normal doğurdum. Yani pek bir işe yaramadı ilişki de.
(238 puan) tarafından
Anladımmm
0 oy
(2,789 puan) tarafından
Riskin varsa uzak dur yoksa ilişki normal doğumu kolaylaştırır diye biliyorum 
0 oy
(238 puan) tarafından
Post çıkkkk yukarı
0 oy
(4,182 puan) tarafından
Canım ara verdigin ve kendini kastigin içindir. Ben 9 aylık hamileyim şu an, ilk 3.5 ay zaten ara verdik son aylarda anca 15 20 günde bir çünkü zorlanıyorum eşimde korkuyor bebek için. Her seferinde ben de zorlanıyorum ara verildiği için zaten yapı gereği benim sık olsa da ağrım oluyordu yapım dar. Allah yardimcin olsun inşallah sağ salim dogururuz 
(238 puan) tarafından
Amin cnm birde çok korkuyorum ben ya
0 oy
(2,127 puan) tarafından
O olmadığı için canın yanmıştır kız bende öyleyim ama son aylarda ne kadar iyi bişey deselerde iyi değil erken doğuma sebep oluyor 
(238 puan) tarafından
Valla canim o bence değişiyor
0 oy
tarafından
Ara verince oluyo bende hamilelikte hiç girmedim sonrasında ilk ilişki gibi zorlandım daha yeni yeni alışıyorum hiç kafana takma doğumu benim komşu kuru kemik öyle zayıf rahmide darmis normal doğum yapmış 
0 oy
(6,324 puan) tarafından
Valah iki hftada. Bir falan oluyor sanki daralmis yanıyor aciyor gbi benimde ikinci hamilelik 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 737 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 50 göst.
0 oy
6 cevap 212 göst.
0 oy
3 cevap 96 göst.

Kategoriler

1,468,576 soru