0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından

Bugun 11gun oldu halen adet belirtm yok goguslerim sis cok agriyo uyku halim var sag kasik bel agrim oluyo  15 gun icinde 3 defa kan verdim negatif  gunum neden geciyor bilmiyorum dogum komtrol yontemiyle korunuyordum gecen ay biraktim ilk adetimi oldum ama bu ay olmadim hemen hamilelik var sandim ama degilm nedense kendimi hamile.gibi hissediyorum kanda cikmiyor evde yaptigim testlerde cift cizgi cikiyor anlayamadim ;)benim durumumda olup sonradan kanda veya  ultrasonda  ogrenen varmi??

2 Cevaplar

0 oy
(2,624 puan) tarafından
Bendede aynı durumlar oldu arada öyle şeyler oluyormuş hamile değildim doktor 10 gün geçtiyse artık ihtimal yok dedi söktürücü verdi 
(5 puan) tarafından
Him cocuk dusunuyorum aslinda banada verirse kullanmasammi acaba
(2,624 puan) tarafından
Bende senle aynı düşğnceydim ama adet olman lazım yenilenmesi lazım sağlıklı yumurtlama olmayabilir dedi biz deniyorduk hatta istediği zamanlarda da değerlendirdik dedim bebek oluşur da düşerse peki napcaz dedi sanmiyorum adet görmen lazımki yumurta olsun dedi
(5 puan) tarafından
Ama dogum sonrasi bebek emzirip aylarca adet gormeyip hamile kalan kisiler taniyorum onlarin nasil yumurtasi calisiyor ki
(2,624 puan) tarafından
Bilemicem doktorumun söylediği bu 3 ay adet görmedim yinede değerlendim ama dediği gibi tutmadı
-Reklam-
0 oy
(4,773 puan) tarafından
Bende böyle olmuştum kimyasal gebelik dedi bana sonra adet olur gibi kanama olup sıfırladı betami 
(5 puan) tarafından
Yaa neyse haftaua cumaya kadar beklim gideyim muayneye bakalim hayirlisi
(4,773 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canimcim Allah gönlüne göre versin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (316 puan) tarafından soruldu
0 oy