0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
10+3 haftaligim doktorum ikili test istedi özelde yaptiracaktim 2500 olmuş bende devlet hastanesine kadın doguma randevu aldim direk perinatoloji bölümüne randevu alınmiyormus ilk once muayene olmak gerekiyomus sonra doktor yönlendiriyomus ne uzun iş bu ya doktor ordan yönlendirip direk gidermiyiz yoksa bidaha randevuylami ugrasicaz

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İkili testte kan alınmıyor muydu perinatoloji detaylı ulturason değil miydi
(510 puan) tarafından
valla bende bilmiyom ki ikili test icinde perinatoloji bakiyomus sozde internette öyle yaziyor
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Öncelikle kadın doğuma gidiyoesunuz kan vereceksiniz ve usgden bebeğin ölçümleri yapılacak en son ikisi birleştirilip risk raporu oluşturulacak. Doktor sizi yönledirecektir 
(2,366 puan) tarafından
Direk yönlendiriliyor canım
(510 puan) tarafından
eğer gercekten öyleyse cok iyi bazılari diyor devlette kadın doğuma gidip muayene olup sonra tekrar randevu aliniyomus oraya direk alınamıyan bi randevu icin tekrar aldirmalari sacma olur sizin dediginiz gibi gittigimde direk yönlendirilirse cok iyi olur
(2,366 puan) tarafından
Sen güzelce anlat canım yine böyle bir durumla karşılaşırsan doktorla da görüşebilirsin illaki yardımcı olurlar
(510 puan) tarafından
bu pazartesi degil birdahaki pazartesiye aldim randevuyu. kendi doktorum bu hafta degil diger hafta yaptirirsin dedigi icin umarim kadın doguma gittigimde yönlendiricek büyük ihtimalle o bölüme gittigimizde randevuyu kısa süre icinde verirler insallah cünkü bunun sonuclarinin cikmasida var ve benim bidahaki ay'in 20 sinde kontrolüm var o zamana kadar bitmesi lazim
(2,366 puan) tarafından
Bir hafta on gün içinde çıkıyor kısa bile sürebilir. Biter inşallah içini ferah tut

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 723 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeliwampir (3,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 682 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Bhr myda (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.

Kategoriler

1,471,365 soru

24,097,962 cevap

332,212 kullanıcı