0 oy
149 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,789 puan) tarafından
Kızlar katı olmayan akışkan kıvamlı olsun istiyorum ben yapıyorum dolaba koyunca çok katı oluyor kalıp gibi

4 Cevaplar

0 oy
(1,789 puan) tarafından
Yapan yok mi
-Reklam-
0 oy
(246 puan) tarafından
Negrolu var bildiğim sadece hep yaparim
0 oy
(256 puan) tarafından
İçine krema koyman lazım yumuşak kivamli olmasi için o kadar lezzetli ve dışarıdakiler gibi kıvamlı oluyor ki anlatamam
(1,789 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Krema tarifi verebilirim ister magnolia ister pastacı kreması olarak kullanırsın herkes de çok beğenir 

1lt süt 

1 sb toz şeker

Yarım sb un

Yarım sb buğday ya da mısır nişastası

1 yumurta sarısı 

Malzemelerin hepsini ocağa alıp kaynayana dek karıştırıyoruz ve başından ayrılmıyoruz. Muhallebi soğuduktan sonra 1 paket krem şanti yarım sb soğuk sütü üzerine ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana dek çırpıcıyla çırpıyoruz. Tarifin püf noktası muhallebi tamamen soğuyacak krem şanti soğuduktan sonra eklenecek ve çırpılacak. 

Ben magnolia yaparken burçak bisküvi kullanıyorum robota atıp un ufak ediyorum. Çilek ile süslüyorum muzlu da yapıyorum tercih senin afiyet olsun :) 
(1,789 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(2,366 puan) tarafından
Rica ederim :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
11 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 114 göst.
17 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 304 göst.

Kategoriler


1,473,857 soru

24,130,615 cevap

334,013 kullanıcı

...